Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τη συμβουλή που της έχει δώσει ο ψυχολόγος της για την προσωπική της ζωή

Η Κατερίνα Καινούργιου πήγε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, βάζοντας με αυτό τον τρόπο τέλος στα τελευταία δημοσιεύματα που τους ήθελαν να μην τα πάνε καλά και να μη μιλιούνται.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε -μεταξύ άλλων- για την προσωπική της ζωή και τους γονείς της που υπεραγαπά, ενώ παράλληλα δε δίστασε να αποκαλύψει δημόσια τη συμβουλή που της έχει δώσει ο ψυχολόγος της.

«Πολύ διαφορετικά τα βλέπω τα πράγματα πια. Έχουν αλλάξει οι προτεραιότητές μου, τι θεωρώ σημαντικό ή όχι. Αυτά θέλουν δουλειά με τον ψυχολόγο, τον ψυχίατρο.

Έχω δύο εξαιρετικούς γονείς που σίγουρα έκαναν λάθη. Οι γονείς μου μού έδωσαν πολλή αγάπη και μου δίδαξαν τι είναι οικογένεια αυτό θέλω να το ζήσω με τον άνθρωπό μου.

Πολλές φορές βγαίνω μια απεγνωσμένη. Να σου πω τι μου λέει ο ψυχίατρος: “αυτή η τρομερή ανασφάλεια που έχεις μέσα σου σε έχει πάει ψηλά στην επαγγελματική σου ζωή γιατί παρόλο που έχεις μια εικόνα ότι είσαι απρόσιτη επειδή λες χύμα την αλήθεια σου σε αγαπάει ο κόσμος, στην προσωπική σου ζωή όμως σε έχει πάει πίσω γιατί δείχνεις στους άλλους σαν να είσαι λίγη, ενώ είσαι πολύ πιο πάνω”», αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 12ο λεπτό: 

Διαβάστε ακόμα:

Μελίνα Μακρή: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί -«Το παλεύω μια ζωή, πρέπει να το ελέγχεις συνέχεια»

Παντελής Τουτουντζής: «Το παιδί μου ήταν με οξυγόνο κι ο μπαμπάς του δε μπορούσε να μπει γιατί δεν αναγνωρίζεται»

My Style Rocks: Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου για τον μεγάλο τελικό και η προειδοποίηση στις

Keywords
Τυχαία Θέματα