Κατερίνα Γερονικολού: «Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι αξιολάτρευτος, είμαι συναισθηματικά παραδομένη»

Η Κατερίνα Γερονικολού φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ελένη» και παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά και στο ενδεχόμενο επισημοποίησής της.

«Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι αξιολάτρευτος. Δεν είμαστε καθόλου της νοοτροπίας του γάμου. Δεν το συζητάμε, δεν το σκεφτόμαστε. Ξέρεις, όταν είσαι ικανοποιημένος, είναι απληστία να θέλεις

κι άλλα, κι άλλα… Μου έκανε πρόταση, λοιπόν, αντί για γάμο, να συμμετέχω στην εκπομπή του αλλά το έκανε με γκράντε τρόπο για να το ζήσω λίγο», είπε αρχικά η Κατερίνα Γερονικολού.

Στη συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός ξεκαθάρισε: «Επίσημα δεσμευμένη είμαι. Και επίσημα είμαι και δεσμευμένη είμαι, συναισθηματικά παραδομένη, οπότε δεν νιώθω καμία ανάγκη για κάτι παραπάνω. Ίσα ίσα μπορώ να σου πω ότι με κάνει να νιώθω πιο ελεύθερη ότι ο καθένας κάθε μέρα είναι η επιλογή του να είναι δίπλα στον άλλον.Και αν σταματήσει πια αυτό να συμβαίνει, τι να κάνουμε; Κάποια πράγματα αλλάζουν, έτσι είναι η ζωή. Αν κάτι αλλάξει θα είναι πιο εύκολο να λυθεί όλο αυτό αλλά εμένα δεν μου λείπει κάτι, είμαι καλά».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Δέσποινα Βανδή: Δώρισε ρούχα της στην παράσταση του Βασίλη Μπισμπίκη

 Ελένη Χατζίδου: «Στο Survivor γίνονται πράγματα που δεν μιλάει κανείς για αυτά»

 Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Συγκινεί για την απώλεια του πατέρα της -«Πήγαινα να τον δω και φεύγοντας διαλυόμουν»

Keywords
Τυχαία Θέματα