Κατερίνα Γερονικολού -Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η περιπέτεια στις διακοπές τους στην Ινδονησία -«Χάσαμε όλα μας τα πράγματα»

Έναν εξωτικό προορισμό επέλεξαν να επισκεφτούν η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για να κάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι το Μπαλί της Ινδονησίας, γεγονός που αποκάλυψε μέσα από αναρτήσεις του στα social media. Η γνωστή ηθοποιός έκανε ένα όνειρο ζωής πραγματικότητα, μιας και όπως εξομολογήθηκε αυτή είναι η πρώτη φορά που ταξιδεύει εκτός Ευρώπης.

Ωστόσο, εκτός από τις ξέγνοιαστες στιγμές που περνάει, το ζευγάρι είχε και μια περιπέτεια στο ταξίδι του. Συγκεκριμένα, μόλις

η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έφτασαν στον προορισμό τους, έχασαν τις βαλίτσες τους με όλα τους τα πράγματα.

Την αποκάλυψη έκανε η ηθοποιός με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Πρέπει να νιώσεις λόγω εμπειρίας (κι όχι θεωρίας) πως τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή δεν είναι πράγματα. Φέτος μπήκαν σπίτι μας και έκλεψαν πολύ σημαντικά αντικείμενα-νομίζαμε και νιώθαμε- κάποιας αξίας. Χάσαμε μόλις φτάσαμε στην Ινδονησία τις βαλίτσες μας με ΟΛΑ μας τα πράγματα. Φέτος είναι η χρόνια που το “μάθημα” είναι να μην στηρίζεσαι σε αντικείμενα. Μόνο σε ανθρώπους. (Και ζωάκια..!)», έγραψε η Κατερίνα Γερονικολού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Geronikolou (@katerina_geronikolou)

Διαβάστε επίσης: 

Kate Middleton- Πρίγκιπας William: Ο λόγος που απομακρύνεται η νταντά των παιδιών τους από τη νέα τους κατοικία

Πρώην παίκτρια του My Style Rocks διαγνώστηκε με καρκίνο -Η συγκλονιστική εξομολόγηση στα social media

Ελεονώρα Μελέτη: Το αιχμηρό σχόλιο για τα φίλτρα που χρησιμοποιεί η Madonna στις φωτογραφίες της

Keywords
Τυχαία Θέματα