Καράβας VS Χριστοπούλου: Πώς κερδίζεται ο σεβασμός από την πρώτη γνωριμία στο GNTM

Το μεσημέρι της Τετάρτης (25/11) η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε μέσω του Pop Up, τα όσα έγιναν μεταξύ του Γιώργου Καράβα και παικτών του GNTM 3 που αμφισβήτησαν την επιλογή του σε μια δοκιμασία.

Δείτε ΕΔΩ τι έγινε μεταξύ του coach του ριάλιτι και των παικτών. 

Η παρουσιάστρια της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha και πρώην κριτής του GNTM, τόνισε μεταξύ άλλων πως ο σεβασμός κερδίζεται.

“Δεν μπορείς να απαιτείς από τους άλλους όταν τους έχεις αφήσει να μπουν στο χώρο σου, τους έχεις δώσει το δικαίωμα να μιλήσουν και μιλάτε

λες και είστε φίλοι και πίνετε καφέ, να απαιτείς ξαφνικά τον σεβασμό τους και να μη μιλάνε. Τον σεβασμό τον κερδίζεις.”, είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στις προηγούμενες σεζόν που coach στο ριάλιτι ήταν η Έλενα Χριστοπούλου και τόνισε: “Και η Έλενα έδινε συμβουλές και η Ζενεβιέβ έδινε συμβουλές αλλά δεν είδαμε ποτέ να πιάνουν και να λένε όχι ρε φίλε δεν μου αρέσει εμένα αυτό και γιατί διαλέγεις αυτό. Δεν είναι σωστό να έχει αυτό το δικαίωμα. Σημαίνει ότι έχεις δώσει εσύ το θάρρος. Και καλά κάνεις για να είσαι κοντά στα παιδιά, αλλά πρέπει να έχεις θέσει και τα όρια, γιατί είναι άσχημο να φέρεσαι έτσι σε έναν άνθρωπο που έχει έρθει εκεί για να σε βοηθήσει και να τον αμφισβητείς; Προφανώς είναι εκεί επειδή ξέρει”.

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. 

Σήμερα, στο “Πρω1νό” σχολίασαν τα όσα είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και με αφορμή την ατάκα της πως ο σεβασμός κερδίζεται, έτοιμασαν ένα βίντεο.

Συγκεκριμένα, έπαιξαν βίντεο από την πρώτη επαφή που είχε η Έλενα Χριστοπούλου με τις παίκτριες του GNTM 2 και απόσπασμα από τη πρώτη γνωριμία του Γιώργου Καράβα με τα μοντέλα του φετινού κύκλου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η φωτογραφία που αποδεικνύει ότι η Μαριαγάπη και ο Αιμιλιάνο παραμένουν ζευγάρι και μετά το GNTM! 

Πέθανε η ηθοποιός Εύα Κοταμανίδου 

Το τσιφτετέλι της Θεοδώρας Ρασέλ στο The 2Night Show! 

Keywords
Τυχαία Θέματα