Κάννες: Οι celebrities φορούν Celia Kritharioti Haute Couture στο κόκκινο χαλί και εντυπωσιάζουν!

Οι αγαπημένες μας celebrities επιλέγουν και στο διάσημο Φεστιβάλ που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στις Κάννες, δημιουργίες Celia Kritharioti Haute Couture και εντυπωσιάζουν.

Το κορυφαίο μοντέλο, Isabeli Fontana, η οποία ήταν το κεντρικό πρόσωπο της επίδειξης Celia Kritharioti Haute Couture SS17 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για τους σκοπούς του Συλλόγου “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”, είπε ΝΑΙ σε μια ολοκέντητη δημιουργία με κρόσσια Celia Krithatioti Haute Couture για τo “Fashion For Relief”, το φιλανθρωπικό

γκαλά της Naomi Campbell.

Η Μαριέττα Χρουσαλά ενέδωσε σε μια τουαλέτα Celia Kritharioti Haute Couture σε nude τόνο για το ίδιο γκαλά.

Επίσης η σκηνοθέτις Άντζελα Ισμαήλου βρέθηκε στο φεσιτβάλ την Κυριακή, 21 Μαΐου, επιλέγοντας Celia Kritharioti Haute Couture και σκουλαρίκια Chopard.

Τέλος, το μοντέλο και ηθοποιός Molly Sims εμφανίστηκε στο πάρτι του Vanity Fair στις Κάννες με κόκκινη δημιουργία Celia Krithatrioti Haute Couture.

Μια ματιά ακόμα: Celia Kritharioti Haute Couture SS 17: Φωτογραφίες και βίντεο από την ονειρεμένη επίδειξη και τα backstage!

The post Κάννες: Οι celebrities φορούν Celia Kritharioti Haute Couture στο κόκκινο χαλί και εντυπωσιάζουν! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα