Καλομοίρα: Αποκάλυψε τι είδους εκπομπή θέλει να κάνει…

Η Καλομοίρα βρίσκεται στην Ελλάδα όπου απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά της. Η ίδια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε για την τηλεόραση αλλά και τις ευκαιρίες που της παρουσιάζονται κάθε χρόνο.

«Nιώθω ευγνώμων που παρουσιάστηκαν τόσες ευκαιρίες για εμένα αυτά τα χρόνια. Στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε μου είχαν κάνει μια πρόταση για εκπομπή μαγειρικής, ένα project

που θα ήταν στηριγμένο πάνω μου, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να έρθω. Τι θα μου άρεσε; Αν μου δινόταν η δυνατότητα να κάνω κάτι στην τηλεόραση, θα ήθελα να είναι μια εκπομπή σαν εκείνη της Rachael Ray, μιας Αμερικανίδας παρουσιάστριας που κάνει συνεντεύξεις σε celebrities στο στούντιο και μαγειρεύει. Η τηλεόραση μου αρέσει, αλλά αυτές οι δουλειές έχουν πίεση και πρέπει να δίνεις το 100% της προσοχής και των δυνατοτήτων σου. Προς το παρόν είναι αδύνατο».

«Όταν τελείωσε το Rising Star και επιστρέψαμε στην Αμερική, ύστερα από λίγο καιρό μετακομίσαμε. Εδώ και δέκα μήνες περίπου έχουμε εγκατασταθεί στο καινούριο μας σπίτι στην Ουάσινγκτον, σε μια περιοχή που μας βολεύει πολύ, καθώς βρίσκεται δίπλα στα σχολεία που θα πάνε τα παιδιά. Νιώθω πολύ ευτυχισμένη που φτιάξαμε ένα cozy σπίτι, μέσα στο οποίο θα ζήσουμε όμορφες στιγμές και θα δημιουργήσουμε γλυκές οικογενειακές αναμνήσεις – είναι κάτι που πάντα ονειρευόμουν».

Διαβάστε ακόμα: Ο Σάκης Τανιμανίδης αποχαιρετά το Survivor 2 με έναν συγκινητικό τρόπο

Keywords
Τυχαία Θέματα