Καίτη Γαρμπή για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Ήταν έρμαιο στις ορέξεις τους, νιώθω ντροπή»

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, πολλές είναι οι αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη. Στα social media επικρατεί μεγάλη αναστάτωση, με τους χρήστες του διαδικτύου να ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη και να μην υπάρξει συγκάλυψη της υπόθεσης.

Θέση για τη συγκεκριμένη υπόθεση πήρε και η Καίτη Γαρμπή, η οποία δεν είναι η πρώτη φορά που τοποθετείται στα social media για θέματα της επικαιρότητας.

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και έγραψε το εξής μήνυμα: «Την νάρκωσαν, την βίασαν, την ταπείνωσαν στερώντας της τον έλεγχο του σώματος της, έρμαιο στις ορέξεις τους. Η υπόθεση της Θεσσαλονίκης με εξοργίζει και με ντροπιάζει. Νιώθω εξίσου ντροπή που «απορούν» άλλες γυναίκες για το πώς βρέθηκε στη σουίτα. Τελικά ο μισογυνισμός δεν έχει φύλο».

Θυμίζουμε πως σε δήλωσή της στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» η 24χρονη ανέφερε σήμερα (16/01) για την υπόθεση: «Αυτό που μου συνέβη δεν θέλω να συμβεί ποτέ σε καμία κοπέλα του κόσμου. Πήρα την απόφασή μου να προχωρήσω νομικά και θα κάνω πίσω. Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν. Κάποιοι ήταν φίλοι, τους εμπιστευόμουν, ενώ αυτοί λειτουργούσαν για λογαριασμό τους και δεν πιστεύουν σε καμία φιλία. Εξαιτίας τους παρασύρθηκα κι έπαθα ό,τι έπαθα».

Δείτε την ανάρτησή της:

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Παπαγεωργίου: Η απρόσμενη κίνηση που παραλίγο να «χαλάσει» την πρόταση γάμου στη Δανάη Μιχαλάκη

Βίκυ Καγιά: Θα παρουσιάσει του χρόνου το πρωινό του Star; – Η απάντηση του μοντέλου

«Πιστεύω ότι ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή θα μπει στο Survivor, είναι καψούρης φουλ»

Keywords
Τυχαία Θέματα