«Ηθοποιός πήγε στο νοσοκομείο γιατί τα “θεατρικά” χαστούκια του Φιλιππίδη ήταν υπέρ το δέον ρεαλιστικά»

Η Σεμίνα Διγενή παραχώρησε συνέντευξη στο Down Town και ένα απόσπασμα αυτής προβλήθηκε στο Πρω1νό. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Πέτρο Φιλιππίδη, καθώς οι δυο τους συνεργάστηκαν πριν από μερικά χρόνια, όταν εκείνη είχε αναλάβει την επικοινωνία των θεατρικών παραστάσεών του.

Η Σεμίνα Διγενή μίλησε για το κακό κλίμα που επικρατούσε στα παρασκήνια λόγω της άσχημης συμπεριφοράς του Πέτρου Φιλιππίδη ενώ αποκάλυψε κι ένα άγνωστο περιστατικό με

μια ηθοποιό που συνεργαζόταν μαζί του.

«Πολλοί από τους ηθοποιούς της παράστασης μου εμπιστεύονταν συχνά τα πάθη τους εξαιτίας της βάναυσης συμπεριφοράς του στα παρασκήνια αλλά και πάνω στη σκηνή. Μου έλεγαν τι τραβούσαν. Μάλιστα, μια φορά, μια νεαρή ηθοποιός χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο γιατί τα θεατρικά χαστούκια που της έδινε στην παράσταση ήταν υπέρ το δέον ρεαλιστικά.

Τους προέτρεπα να μιλήσουν και να μην επιτρέψουν τον περαιτέρω εξευτελισμό τους, αλλά δεν τολμούσαν. Δεν γινόταν να το επιβάλλω. Δεν με σήκωνε εκείνο το αρρωστημένο κλίμα και έτσι έφυγα. Είδες ότι και ο ηθοποιός Γιώργος Ψάλτου μίλησε μετά από καιρό, όταν αισθάνθηκε έτοιμος να αναφερθεί στο ξυλοκόπημά του. Υπάρχουν και γυναίκες ηθοποιοί που δεν νομίζω να έχουν μιλήσει ακόμη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σεμίνα Διγενή.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Αλέξης Κούγιας: Μιλά στο Πρω1νό για το σοβαρό τροχαίο του – «Αν υπήρχε συνοδηγός θα είχε πολτοποιηθεί»

 Πρώην παίκτρια του “Power Of Love” αποκάλυψε το προβλημα υγείας που παραλιγο να της κοστίσει τη ζωη

 Μαρία Ηλιάκη: Εξομολογείται τις δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της

Keywords
Τυχαία Θέματα