Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Ξεκάθαρα ένιωσα ότι με περίμεναν στη γωνία τα media»

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε για τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά, την πορεία της στο GNTM, αλλά και το ενδεχόμενο να επιστρέψει και την επόμενη σεζόν.

Για την επικοινωνία με τη Βίκυ Καγιά: «Με τη Βίκυ τα πηγαίναμε πάντα πολύ καλά. Είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος και έχει τύχει να μιλήσουμε και να με συμβουλέψει γιατί οι συμβουλές της είναι πολύτιμες, βρίσκεται τόσα χρόνια στον χώρο. Μιλήσαμε πριν από το GNTM».

Για τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά: «Η σύγκριση ήταν αναπόφευκτη, την περίμενα. Ξεκάθαρα

ένιωσα ότι με περίμεναν στη γωνία τα media… Δεν μπορείς να συγκρίνεις έναν άνθρωπο που κάνει το πρώτο βήμα του με κάποιον άλλον που έχει κάνει τόσα πράγματα και έχει περάσει από χίλια κύματα».

Για την πορεία της στο show: «Στην αρχή έχεις το άγχος, οπότε ήμουν πιο μαζεμένη, προσπαθούσε να βρω τα πατήματά μου. Στη συνέχεια, ένιωσα και εγώ πιο άνετη και βγήκαν κι άλλα. Εντάξει, οι τσακωμοί ήταν της στιγμής που μετά απλά γελάγαμε».

Για την ενδεχόμενη πρόταση να γυρίσει στο GNTM: «Το να γυρίσει πίσω στο GNTM η Βίκυ δεν θα μου κάνει εντύπωση γιατί ήταν τόσα χρόνια στο show. Αν μου γινόταν πρόταση για την επόμενη χρονιά, με χαρά να το συζητήσω».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη: Καταγγέλλει ότι η κόρη του βιάστηκε ένα χρόνο πριν από τη δολοφονία της

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η εξέταση DNA – Τι βρέθηκε στα ρούχα της 24χρονης

 Survivor – Άρης Σοϊλέδης: Η Μαρία Αντωνά δημοσίευσε φωτογραφία από την τελευταία βίντεο κλήση τους

Keywords
Τυχαία Θέματα