Ήρθε η ώρα να διαλέξει: Ή εμένα ή την οικογένειά του!

Mέσα από αυτή την στήλη στο faysbook.gr με τίτλο SEX TALK θα μιλάμε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σεξ και τις σχέσεις που όλες μας καίνε και θα φροντίζω εγώ, η Δανάη, μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες και τις γνώσεις μου να βάζω τέλος στα αδιέξοδά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε το πρόβλημά σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, @facebook.gr. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου.

Καλησπέρα σας, ονομάζομαι Ευγενία και κατοικώ στην Αθήνα.

Είμαι 47 ετών, διαζευγμένη και άτεκνη. Ύστερα από κάποιες άτυχες ομολογώ γνωριμίες στη ζωή μου, αποφάσισα να απευθυνθώ σε ένα γραφείο συνοικεσίων, από όπου σύναψα μία σχέση με έναν ευπρεπή κύριο, μεγαλύτερό μου περί τα 8 έτη. Άτεκνος και χήρος ο εν λόγω κύριος, με τον οποίο έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και αποφασίσαμε να συμπορευτούμε κάνοντας ασφαλώς τις απαραίτητες εκατέρωθεν υποχωρήσεις. Δυστυχώς όμως, υπάρχει μία υποχώρηση στην οποία δεν μπορώ να προβώ. Η οικογένεια του, και συγκεκριμένα η μητέρα του και η αδερφή του, η επιρροή των οποίων είναι κάτι παραπάνω από εμφανής στον τρόπο που διάγει τη ζωή του ο σύντροφός μου. Για οποιαδήποτε απόφασή μας, είτε για κάποιο ταξίδι, ακόμα και για το τί πρέπει να φάει -καθώς έχει κάποια θέματα με τη χοληστερίνη του- πρέπει πρώτα να ρωτήσει αυτές. Φτάνει. Κουράστηκα. Έχουμε σχέση 2 μήνες και αυτή είναι μία κατάσταση που δεν θα αφήσω να διαιωνίζεται. Οι Γόρδιοι δεσμοί κόβονται, δεν λύνονται. Ήρθε η ώρα να διαλέξει: ή εμένα ή αυτές!

Ευγενία, κρίνοντας από το ύφος και το περιεχόμενο του μηνύματος σου, αντιλαμβάνομαι πως είσαι μία μορφωμένη, ώριμη και δυναμική γυναίκα. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει και άλλοι γύρω μας να έχουν τον ίδιο δυναμισμό με εμάς. Ο σύντροφός σου, είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος, που βίωσε την απώλεια, τη χηρεία κι ίσως το στήριγμα του να είναι η μητέρα του και η αδερφή του. Είστε μόλις 2 μήνες μαζί, χρόνος πολύ μικρός για να αποδεσμευτεί από τις συνήθειες που είχε ως τώρα, όπως το να του λέει κάποιος άλλος τι να φάει ή να του μαγειρεύει! Μην απαιτείς να αλλάξει τόσο γρήγορα ένας άνθρωπος, ο οποίος όπως κι εσύ, πολύ συνειδητά απευθύνθηκε σε ένα γραφείο για να μπορέσει να βρει κάποιον για να μοιράζεται τη ζωή του. Μην γίνεσαι τόσο πιεστική και μη θέτεις τόσο ακραία διλήμματα, σε κάποιον που προσπαθεί να ορθοποδήσει. Σε ένα μόνο θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου: Στο ότι οι Γόρδιοι δεσμοί, κόβονται. Ελπίζω μόνο να μην είσαι εσύ, ο δικός του Γόρδιος δεσμός.

Με εκτίμηση, Δανάη

Keywords
Τυχαία Θέματα