Ιωάννης Στρατάκης: Η αποκάλυψη για τις απειλές που δέχτηκε λόγω της εμφάνισης στο Προεδρικό Μέγαρο -«Ήταν σοκαριστικό, με έπιασε τρέμουλο»

Την Κυριακή 24/7 πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο η 48η επέτειος της αποκατάστασης της Δημοκρατίας και πλήθος κόσμου από τον πολιτικό και κοινωνικό χώρο έδωσαν το παρών.

Από το πρωί της Δευτέρας 25/7 κάνει τον γύρο του διαδικτύου μια φωτογραφία ενός άνδρα που φαίνεται να βρίσκεται στο Προεδρικό Μέγαρο φορώντας βερμούδα και σαγιονάρες. Ο λόγος για τον Ιωάννη Στρατάκη, ο οποίος είναι βιολιστής της της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ.

Ωστόσο, ο μουσικός δεν εμφανίστηκε στην εκδήλωση με αυτή την αμφίεση αλλά βρέθηκε στον χώρο

δύο ώρες πριν από την έναρξή της για το καθιερωμένο sound check. Όπως φαίνεται κι από τη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Ιωάννης Στρατάκης φορούσε το κοστούμι του.

Η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Καλλιτεχνών Ορχηστρών και Χορωδίας της ΕΡΤ

Ο ίδιος μίλησε σήμερα 26/7 στην εκπομπή «Alpha τώρα» για τις κριτικές που του έγιναν, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως δέχτηκε μερικές απειλές.

«Το πρωί που σηκώθηκα, κι ενώ κοιτάζω συνήθως το email μου, έπεσε το μάτι μου στη φωτογραφία μου. Μετά άρχισα να διαβάζω και κράτησε όλο αυτό το πράγμα μισή ώρα. Ήταν λίγο σοκαριστικό θα έλεγα και με έπιασε τρεμούλα. Υπήρχαν κυρίως αρνητικά σχόλια και αναρωτήθηκα «ρε παιδιά εγώ τα έκανα όλα αυτά;». Είχαμε αναλάβει με ένα κλιμάκιο από την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ να επενδύσουμε μουσικά κάποια στιγμή στην εκδήλωση», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «όταν φτάσαμε εκεί, πήγαμε για να κάνουμε την πρόβα μας. Αυτό έγινε αρκετές ώρες πριν την αρχή της εκδήλωσης. Μετά από το τέταρτο της δοκιμής, είχαμε δύο με δυόμιση ώρες που δεν είχαμε τι να κάνουμε. Είχα ενός πολύ καλού μου φίλου τον γάμο μία ημέρα πριν, η γιορτή συνεχίστηκε στην παραλία και έφυγα κι εγώ με τη βερμούδα και την παντοφλίτσα μου. Πήγα απευθείας στο Προεδρικό Μέγαρο. Βεβαίως, είχα τη στολή μου να το πω έτσι. Σκεφτόμουν πως αν έβαζα το κοστούμι και το λουστρίνι μου επειδή οδηγούσα μιάμιση ώρα, δε θα μπορούσα να παίξω. Είναι πολύ ενοχλητικό να είναι ιδρωμένα τα ρούχα».

Διαβάστε ακόμα:

Βασίλης Μπισμπίκης: Φωτογραφίζει τον 9χρονο γιο του -Η σπάνια ανάρτηση του ηθοποιού

Πέτρος Φιλιππίδης: Για πρώτη φορά χωρίς χειροπέδες στην αίθουσα του δικαστηρίου -Φωτογραφίες

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Γενέθλια με… κορονοϊό – Η έκπληξη που της ετοίμασε ο Σάκης Κατσούλης εν μέσω καραντίνας

Keywords
Τυχαία Θέματα