Ιωάννης Χαραλάμπους: «Η Κατερίνα ήταν απομονωμένη στο σπίτι, αλλά αυτό ήταν δική της επιλογή»

Ο Ιωάννης Χαραλάμπους ήταν ο παίκτης που είδαμε να αποχωρεί στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef. Παρόλο που είχε ασυλία δεν θέλησε να κάνει χρήση της.

Ο ίδιος μίλησε το πρωί της Τρίτης «Στη φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε συμπαίκτες του όπως ο Ηλίας και η Κατερίνα.

«Ήρθαμε πολύ κοντά με τον Ηλία. Είναι ένα εξαίρετο παιδί, δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο για αρκετά σχόλια τα οποία έχει δεχτεί. Νομίζω ότι δεν είναι αυτό που φαίνεται προς τα έξω», ανέφερε ο Ιωάννης ο οποίος εξέφρασε τη συγκίνηση του για το πόσο συναισθηματικά

αντιμετώπισε την αποχώρηση του.

Ο ίδιος είπε ότι ως επί το πλείστον ήταν κοντά με όλα τα παιδιά στο σπίτι του Masterchef, ενώ μίλησε και για την περίπτωση της Κατερίνας Λένη, η οποία κρατούσε κάποιες αποστάσεις.

«Η Κατερίνα ήταν απομονωμένη στο σπίτι, αλλά αυτό ήταν δική της επιλογή και το σεβάστηκα και αυτό. Είναι δύσκολο όταν είσαι επικριτικός με όλο τον κόσμο. Όταν αντιλήφθηκα ότι συμβαίνει αυτό το πράγμα, προσπάθησα να μην ασχολούμαι ιδιαιτέρως με αυτό, Πραγματικά δεν έχω κάτι με την Κατερίνα, αλλά όταν νιώθω ότι ένας άνθρωπος είναι επικριτικός έχω μάθει να μην το λαμβάνω τόσο πολύ υπόψη μου γιατί το μόνο που μπορεί να μου κάνει είναι να μου μεταφέρει μια αρνητική ενέργεια και αυτό εγώ δεν το θέλω.

Διαβάστε ακόμα:

Η εξομολόγηση της Φαίης μας: «Εγώ το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ…»

Ο Παντελής Καναράκης ως Τσιόδρας και Χαρδαλιάς κάνει τη δική του ενημέρωση των 6!

Πρω1νό 31/3 – Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα – «Η πανσέληνος στις 7 Μαΐου θα βοηθήσει στην έρευνα για τον κορονοϊό»

Keywords
Τυχαία Θέματα