Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Μοιράστηκε βίντεο από την “Μουρμούρα” και έπεσαν βροχή τα likes!

Μπορεί η δημοφιλία τους να βρισκόταν τότε στο peak της, ωστόσο η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με τον Πάνο Βλάχο πίσω στο 2015 αποφάσισαν να μην συνεχίσουν στην σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα“ ξαφνιάζοντας τους θαυμαστές τους. Οι δυο τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν το όνειρο τους στην Αμερική, αν και για λίγους μήνες η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

επέστρεψε στην Ελλάδα παρουσιάζοντας το Bake Off Greece στον Alpha.

Με αφορμή την χθεσινή εκλογική αναμέτρηση, η ηθοποιός ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια σκηνή από το “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” όπου μαζί με τον Πάνο Βλάχο συζητούσαν για τις εκλογές και για την ψήφο της που δεν είχε ιδέα σε ποιον είχε πάει!

“Αυτό θα πει πολιτική συνείδηση!”, σχολίασε χιουμοριστικά η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ευχαριστώντας το fan club της που της θύμισε αυτή τη σκηνή από την κωμική σειρά. “Ευχαριστώ @ioanna.triantafyllidou.fpγια το αρχείο που κρατάτε και τις αγαπημένες στιγμές που μου θυμίζετε! ”, έγραψε η ηθοποιός και φυσικά το βίντεο της έκανε θραύση!

Απολαύστε την παρέα με τον Πάνο Βλάχο στην αγαπημένη σειρά του Alpha:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αυτό θα πει πολιτική συνείδηση! #vote #elections #mourmoura #setlife #actorslife #throwback Ευχαριστώ @ioanna.triantafyllidou.fp για το αρχείο που κρατάτε και τις αγαπημένες στιγμές που μου θυμίζετε!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Triantafyllidou (@ioannatri) στις 26 Μάι, 2019 στις 11:40 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα: Πρώην παίκτης του MasterChef εξομολογείται: «Δεν είμαι σε καλή οικονομική κατάσταση! Είμαι προβληματισμένος…»

Συγκλονίζει πρώην παίκτρια του My style rocks με την εξομολόγηση της: “Δεν μπορώ να αποκτήσω παιδιά”

Αθηνά Χρυσαντίδου: “Λύγισε” αποκαλύπτοντας για το χωρισμό της με τον Δώρο Παναγίδη!

Keywords
Τυχαία Θέματα