Ιωάννα Τούνη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο: «Ο πατέρας μου μού έλεγε να μην μασάω τσίχλα γιατί μοιάζω με…»

Συνέντευξη στο Zoygla.gr και τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο παραχώρησε η Ιωάννα Τούνη.

Η γνωστή Influencer αναφέρθηκε στον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια, ενώ δεν έκρυψε το θυμό της για εκείνον που δεν της ζήτησε ποτέ συγγνώμη για τη  στάση του.

«Δεν ξέρω πώς θα έπρεπε να είναι ένας μπαμπάς, αλλά ο δικός μου μπαμπάς ήταν αδιάφορος σε όλη του τη ζωή. Τις φορές που θα τύχαινε να είμαι μαζί του στη Ρόδο ήταν αυταρχικός και παρεμβατικός. Ας πούμε όταν ήμουν στην έκτη δημοτικού, άκουσα για πρώτη φορά, να μη μασάω τσίχλα, να μην κάνω φούσκες γιατί

φαίνομαι σαν… Δε μπορώ να πω τη λέξη.

Ήταν ένας μπαμπάς, αυτό που εγώ εισέπραξα, που για τον εαυτό του θα μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει… Ακόμα και αν δεν ήταν το αποδεκτό από την κοινωνία, να έχεις τρία παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες, να μην έχεις αναγνωρίσει κανένα, να μη στηρίζεις οικονομικά κανένα αλλά να έχεις αξιώσεις πάνω στην κόρη σου για το πώς θα μασάει την τσίχλα της, από τι θα φορέσει ή το ο,τιδήποτε», εξομολογήθηκε η Ιωάννα Τούνη.

«Έχει λίγα χρόνια που πέθανε, πριν δύο χρόνια έφυγε. Όταν πέθανε, νομίζω ότι ένιωθα ξεκάθαρα θυμό για έναν μπαμπά που δεν παραδέχτηκε ποτέ αυτό που αποζητούσα πάντα, το να γυρίσει και να μου πει “ξέρεις κάτι Ιωάννα, δεν μου ήμουν σωστός, δεν σου στάθηκα και είχα άδικο, συγγνώμη”. Και όταν έφυγε θύμωσα, γιατί δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα να μου πει τη συγγνώμη. Οπότε ναι, είμαι θυμωμένη με τον μπαμπά μου», συνέχισε με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που ανέβασε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στο Instagram

View this post on Instagram

A post shared by Makis Triantafyllopoulos (@makistriantafyllopoulos)

Διαβάστε ακόμα:

Πάνος Νάτσης: Αναβάλλεται η παράσταση που πρωταγωνιστούσε -Η ανακοίνωση της παραγωγής

Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη διάρρηξη στη δερματολογική κλινική της -«Είναι πολύ άσχημο να συμβαίνει αυτό»

Πάνος Νάτσης: Η τελευταία φωτογραφία από τα γενέθλια της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη λίγο πριν σκοτωθεί

Keywords
Τυχαία Θέματα