Ιωάννα Τούνη-Δημήτρης Αλεξάνδρου: Προπόνηση με… φιλιά στο γυμναστήριο! -Βίντεο

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εδώ και μερικούς μήνες είναι ζευγάρι και απολαμβάνουν την κοινή καθημερινότητά τους! Η γνωστή influencer και το μοντέλο μπορεί στην αρχή να κρατούσαν τη σχέση τους μυστική, ωστόσο, πλέον, ζουν ελεύθεροι τον έρωτά τους και δεν έχουν τίποτα να κρύψουν.

Τόσο η Ιωάννα Τούνη όσο και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποχώρησαν πριν από δύο εβδομάδες από το J2US. Από την μία πλευρά, εκείνη ανακοίνωσε πως πρέπει να φύγει εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος οικογενειακού προσώπου ενώ από την άλλη, εκείνος συγκέντρωσε τις λιγότερους ψήφους του κόσμου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν μπορεί να μείνει χωριστά για πολύ, γι’ αυτό το λόγο η Ιώννα Τούνη ταξιδεύει συχνά στην Αθήνα για να δει τον αγαπημένο της, αλλά κι εκείνος αντίστοιχα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσουν όμορφες στιγμές.

Αυτό συνέβη κι αυτή τη φορά, αφού η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκαν και έκαναν μαζί προπόνηση στο γυμναστήριο, ενώ δημοσίευσαν και ένα φουλ παιχνιδιάρικο βίντεο στο οποίο ανταλλάζουν φιλιά.

Δείτε το:

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2021/11/211116223241_alexandroy.mp4

Διαβάστε ακόμα:

Βασίλης Χαλακατεβάκης: H τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με την 3,5 μηνών κόρη του!

Χριστίνα Μπόμπα: Το τρυφερό βίντεο που νανουρίζει την κόρη της!

Λάουρα Νάργες: Aποκαλύπτει το παρασκήνιο της σχέσης της με τον Χρήστο Σαντικάι

Keywords
Τυχαία Θέματα