Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της

Στην τελική ευθεία για να γίνουν γονείς για πρώτη φορά βρίσκονται η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μιας και μέχρι τα μέσα του Γενάρη θα έχει έρθει στη ζωή ο γιος τους. Η κοιλίτσα της γνωστής influencer έχει πια μεγαλώσει πολύ, με το μωρό της να ζυγίζει πλέον τρία κιλά, όπως η ίδια αποκάλυψε.

Όλους αυτούς τους μήνες η Ιωάννα Τούνη έχει μοιραστεί τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της κύησης, όμως η ίδια δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε να είναι όσο το δυνατόν πιο παραγωγική μέσα στην καθημερινότητά της. Πέρα

από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, η ίδια ταξίδευε πολύ συχνά στην Αθήνα, ώστε να βρίσκεται μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Εδώ και λίγες εβδομάδες το ζευγάρι είναι στη Θεσσαλονίκη και βρίσκεται εν αναμονή του πελαργού. Σύντομα, ένα νέο κεφάλαιο θα ανοιχτεί στη ζωή τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στην εγκυμοσύνη της. Ειδικότερα, η μέλλουσα μανούλα είπε ότι πήρε περίπου 14 κιλά ενώ ανέφερε πως πλέον λαχανιάζει ακόμα και ανεβαίνοντας μία σκάλα.

«Για σένα που ρωτάς να σου πω ότι ο μπέμπης είναι 3 κιλά και 50 γραμμάρια. Εγώ έχω πάρει 14 κιλά. Μαζί τα φάγαμε, μαζί θα τα χάσουμε, ετοιμαστείτε να δούμε τι θα γίνει. Ανεβαίνω δύο σκαλιά και λαχανιάζω. Με ακούτε μπουκωμένη αλλά δεν είμαι. Νιώθω μεγάλη πίεση μέσα στα όργανά μου, στο αναπνευστικό μου και γενικά… Ανεβαίνω δύο σκαλιά και λαχανιάζω», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Διαβάστε ακόμα:

 Τατιάνα Στεφανίδου: «Διαβάζω τις ανακοινώσεις του Κούγια για να χαλαρώσω και να διασκεδάσω»

 Συγκλονίζει ο Δημήτρης Μακαλιάς: «Διαισθάνθηκα τον θάνατο του αδερφού μου»

 Πρωινό μας και Make A Wish Ελλάδος: 21 ευχές παιδιών θα εκπληρωθούν

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα