Ιωάννα Τούνη: «Αποφάσισα πως αυτή η κοιλίτσα είναι το δυνατό σημείο μου»

Η Ιωάννα Τούνη διανύει μια από τις πιο τρυφερές περιόδους της ζωής της, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της! Η influencer και ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, περιμένουν ένα αγοράκι, το οποίο θα γεννηθεί μέχρι το τέλος του 2022.

Το ζευγάρι είναι ενθουσιασμένο με αυτή την εξέλιξη στη ζωή του και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του το μωρό του. Η Ιωάννα Τούνη συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, που έχει αλλάξει

αισθητά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Πέρα από τα χιλιάδες θετικά μηνύματα και τις ευχές που έχει δεχτεί, η μέλλουσα μανούλα έχει λάβει και αρνητικά σχόλια από κάποιους που κρίνουν το γεγονός ότι δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Η Ιωάννα Τούνη δε δίστασε να τους απαντήσει δημόσια, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Αυτή τη φορά, η ίδια δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία από το ταξίδι τους στο Μιλάνο και έστειλε ένα μήνυμα όλο νόημα. «Και κάπως έτσι αποφάσισα πως αυτή η κοιλίτσα, είναι το δυνατό μου σημείο», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Love Island – Αλέξανδρος: «Έτσι όπως τις βλέπω, καμία δεν είναι του στυλ μου»

 Χρήστος Μάστορας: Το συγκλονιστικό music βίντεο για το νέο τραγούδι του

 Asia Express: «Έκλαψε» το twitter με τις περιπέτειες των παικτών – Απίστευτο τρολάρισμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα