Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ο γιος τους ξεκίνησε baby swimming -Βίντεο

Μετά τις πολύ ξεχωριστές καλοκαιρινές διακοπές τους, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επέστρεψαν πίσω στην καθημερινότητά τους και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Κατά το απόγευμα της Τετάρτης 13/9, μάλιστα, η γνωστή Influencer και γλυκιά μανούλα θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τη νέα δραστηριότητα του γιου τους. Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη έκανε γνωστό μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της  λογαριασμό στο Instagram

ότι ο «Νουνίτο» ξεκινά baby swimming.

«Έχω πάρει μαζί μου το μαγιό μου και δεν θα πάω σε καμία πισίνα και σε κανένα beach party. Θα πάω baby swimming τον μικρό μου Νούνι», ακούγεται να λέει αρχικά στο εν λόγω βίντεο η Ιωάννα Τούνη.

Και συνέχισε: «Θα σας πω την εμπειρία μου αμέσως μετά. Πάντως τα πηγαίνει πολύ καλά με το νερό γενικά, οπότε ανυπομονώ… Κι αυτός πιστεύω, βέβαια δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει η μοίρα, αλλά ανυπομονεί χωρίς να το ξέρει».

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/09/230913220901_touni.mp4

Λίγες ώρες αργότερα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε στον δικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται η Ιωάννα Τούνη με τον γιο τους στη πισίνα, ακολουθώντας τις οδηγίες της δασκάλας κολύμβησης.

«Εμείς από 10 ημερών τον είχαμε στο νερό», έγραψε στο χαρακτηριστικό βίντεο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/09/230913220932_video-alexandroy.mp4

Διαβάστε ακόμα:

Βίκυ Καγιά: Επιστρέφει στην τηλεόραση; Η πρόταση από τον ANT1

Αιμίλιος Χειλάκης: «Όλοι αυτοί έχουν μπει στην προσωπική μου μαύρη λίστα»

Φαίη: «Είχα κάνει πρόταση στην Άννα Ζηρδέλη να είναι στην ομάδα μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα