Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Καρέ καρέ η στιγμή που έμαθαν το φύλο του μωρού τους -Το σοκ, η συγκίνηση και οι πανηγυρισμοί (Βίντεο)

Ένα εντυπωσιακό Gender Reveal Party διοργάνωσαν οι φίλες της Ιωάννας Τούνη ανήμερα των γενεθλίων της, προκειμένου να αποκαλύψουν στην ίδια και στον Δημήτρη Αλεξάνδρου το φύλο του μωρού που περιμένουν.

Μπορεί η γνωστή Influencer και επιχειρηματίας να ήθελε όσο τίποτα άλλο να κυοφορεί κοριτσάκι, όμως τελικά έγινε αυτό που ήθελε ο αγαπημένος της, αφού περιμένει αγοράκι.

Πριν από λίγη ώρα, μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

το βίντεο στο οποίο φαίνεται καρέ-καρέ η αποκάλυψη του φύλου του μωρού τους και οι αντιδράσεις τόσο του ζευγαριού όσο και εκείνων που βρίσκονταν εκεί.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ξέσπασε σε πανηγυρισμούς την στιγμή που έμαθε ότι θα αποκτήσουν γιο, ενώ η Ιωάννα Τούνη δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της παρά το γεγονός πως ήταν σίγουρη ότι κυοφορεί κοριτσάκι.

View this post on Instagram

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)


Το σχετικό βίντεο, η Ιωάννα Τούνη συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα: «Πες την αλήθεια, τι πίστευες ότι θα ήταν;;; Κορίτσι ή αγόρι; Εγώ έπαθα ομολογουμένως ένα μικρό ΣΟΚ, αλλά πλέον ανυπομονώ να γνωρίσω τον μικρό άνθρωπο που θα μας αλλάξει την ζωή! Σ’ αγαπώ Δημήτρη», έγραψε.

Διαβάστε ακόμα:

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Το άβολο σχόλιο που δέχτηκε και η απάντησή της -«Παραδέξου ότι είναι του γκόμενου»

Gerard Pique: Η φοιτήτρια που του “έκλεψε” την καρδιά και τον πήρε από την Shakira

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι δηλώσεις της για την 49χρονη που δέχτηκε επίθεση με οξύ -«Νιώθω ότι δεν είμαστε ασφαλείς»

Keywords
Τυχαία Θέματα