Ιωάννα Τούνη -Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αυτό είναι το επικρατέστερο όνομα για να δώσουν στον γιο τους

Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν εδώ και λίγους μήνες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Ο γιος τους ήρθε στον κόσμο το βράδυ της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου και από τότε η ζωή του ερωτευμένου ζευγαριού άλλαξε ριζικά. Η influencer και ο παρουσιαστής απολαμβάνουν τη νέα τους καθημερινότητα με τον μικρό τους νουνίτο, όπως τους αρέσει να τον αποκαλούν, και χαίρονται να βλέπουν τον μπέμπη τους να μεγαλώνει.

Σήμερα το μεσημέρι (2/7) ο Χρήστος Κούτρας αποκάλυψε στον αέρα του «Καλύτερα δε

γίνεται» πως το όνομα «Πάρης» είναι το επικρατέστερο για τον γιο του αγαπημένου ζευγαριού.

Ο ίδιος τόνισε πως το «Πάρης» δεν είναι το όνομα κανενός από την οικογένεια, αλλά άρεσε στην Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το όνομα του γιου της

Πριν από κάποιους μήνες , η influencer ανέβασε ένα νέο βίντεο στο Instagram και αποκάλυψε πως η ίδια και ο αγαπημένος της έχουν βρει όνομα για το μωράκι τους, ωστόσο δεν το φωνάζουν ακόμα με αυτό.

«Με ρωτάτε πάρα πολλοί πώς λένε το μωράκι μου. Έχουμε βρει όνομα με τον Δημήτρη, αλλά προς το παρόν το λένε: πιράνχας, νουνίτο και διάφορα τέτοια, γιατί είναι πολύ μικρός και δεν μου πάει η καρδιά να το πω με το μεγαλίστικο ακόμα. Δίκιο δεν έχω; Είναι αυτός για να έχει κανονικό όνομα; Ο μικρός ο μαλλιαρόγιωργας. Δεν τον λένε Γιώργο, υστερόγραφο», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Διαβάστε επίσης:

Μελίνα Νικολαΐδη: Ποζάρει με μαγιό στο πλευρό του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη και του εύχεται για τα γενέθλιά του

Συγκλονίζει η Μαρίνα Καλογήρου: «Μου είπαν ότι θα μου κόψουν το πόδι, έκανα οκτώ εγχειρήσεις»

Ναταλία Γερμανού για Νίκο Οικονομόπουλο: «Έχουμε σταυρώσει άλλους για τις δηλώσεις τους, είναι δικαίωμά του»

Keywords
Τυχαία Θέματα