Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το μήνυμα μετά την επίθεση στην Κρήτη – «Δεν γίνεται να παίρνουμε τον νόμο στα χέρια μας»

Σοκ έχει προκαλέσει η νέα επίθεση με βιτριόλι που έλαβε χώρα στην Κρήτη με θύτη μια 38χρονη γυναίκα και θύμα τον πρώην σύζυγό της. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε στο «Πρω1νό» για την νέα επίθεση με βιτριόλι που έχει συγκλονίσει τη χώρα, κάνοντας δημόσια έκκληση να σταματήσουν τέτοια περιστατικά.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν έκρυψε τη θλίψη

και την απογοήτευσή της που υπάρχουν άνθρωποι που μιμούνται όσα έκανε σε εκείνη πριν από 2,5 χρόνια η δράστις. «Είναι απογοητευτικό. Ακόμα, μετά από 2,5 χρόνια από τη δική μου επίθεση, να γίνονται τέτοιες επιθέσεις. Τι σημασία έχει το φύλο του ανθρώπου; Είτε είναι άνδρας είτε είναι γυναίκα, η αξία του ανθρώπου και της ζωής είναι η ίδια. Επίσης, δεν έχει καμία σημασία, αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει καταδικαστεί για άλλα εγκλήματα. Δεν γίνεται να παίρνουμε εμείς τον νόμο στα χέρια μας».

Και συνέχισε, κάνοντας έκκληση προς όλους: «Θέλω να κάνω ξανά μία έκκληση. Να σταματήσουν αυτά τα περιστατικά, αυτές οι επιθέσεις, να σταματήσει ο μιμητισμός. Δυστυχώς είναι η παρακαταθήκη που μας έχει αφήσει ο θύτης μου, δεν χρειάζεται όμως πραγματικά να ακολουθεί κανένας το παράδειγμά της. Είναι ένα λάθος, είναι εγκληματίας και αυτοί οι άνθρωποι ανήκουν στη φυλακή. Φοβόμουν ότι θα υπάρξουν τέτοια περιστατικά. Όποιος κουβαλάει ένα τέτοιο καυστικό υγρό επάνω του είναι τρομοκράτης».

Διαβάστε ακόμα:

 Πρωινό μας 24/10: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βάσια Μαυράκη

 Κόρα Καρβούνη: «Έχω βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά αλλά είχα το θάρρος και μίλησα»

 Κώστας Νικούλι: Η κούκλα σύντροφός του συμμετέχει στο «Μαύρο Ρόδο»

Keywords
Τυχαία Θέματα