Ιωάννα Παλιοσπύρου: Απολαμβάνει τις διακοπές στην Ίο – Ο χορός σε βραδινή έξοδό της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει δει τα τελευταία δύο χρόνια τη ζωή της να αλλάζει ριζικά, όμως εκείνη, μη χάνοντας το χαμόγελό της, συνεχίζει να δίνει καθημερινά μικρούς ή μεγάλους αγώνες προκειμένου να βελτιώσει την καθημερινότητά της.

Αυτή την περίοδο, η Ιωάννα Παλιοσπύρου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της και χαίρεται τις ανέμελες ημέρες που περνά στην Ίο μαζί με την Αννίτα Ναθαναήλ και την παρέα τους. Ανάμεσα στις δύο γυναίκες έχει δημιουργηθεί πια μια δυνατή φιλική σχέση, με τη μία να βρίσκεται πάντα στο πλευρό της άλλης

και να τη στηρίζει.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/08/220816174625_paliospirou.mp4

Το βράδυ της Δευτέρας 15/8, όλη η παρέα θέλησε να το ρίξει λιγάκι έξω και έτσι επισκέφτηκε ένα από τα νυχτερινά μαγαζιά της Ίου προκειμένου να διασκεδάσει.

Σε ένα από τα βίντεο που μοιράστηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram, τη βλέπουμε να χορεύει μαζί με τις φίλες της. Ευδιάθετη και χαμογελαστή κινείται στους ρυθμούς των τραγουδιών, απολαμβάνοντας τις διακοπές της με τον καλύτερο τρόπο.

Διαβάστε ακόμα:

 Αργύρης Πανταζάρας: Η αντίδρασή του, όταν βρήκε το όνομά του σε σταυρόλεξο

 Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Δέχτηκα τρεις φορές σεξουαλική παρενόχληση, με απέκλεισαν για μεγάλο διάστημα από δουλειές»

 Ανθή Βούλγαρη -Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega»

Keywords
Τυχαία Θέματα