Ιωάννα Μαλέσκου: «Τέτοιες μέρες άλλοτε είχα άγχος, προετοιμασία, πρεμιέρες τηλεοπτικές»

Τον τελευταίο χρόνο η ζωή της Ιωάννας Μαλέσκου έχει αλλάξει ριζικά! Πριν από μερικούς μήνες η παρουσιάστρια έφερε στη ζωή το πρώτο της μωράκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά! Λίγο καιρό πριν την γέννηση της μικρής τους πριγκίπισσας, οι δυο τους παντρεύτηκαν μάλιστα με πολιτικό γάμο, επισφραγίζοντας έτσι τον έρωτά τους.

Η Ιωάννα Μαλέσκου απέχει όλο αυτό το διάστημα από τα τηλεοπτικά δρώμενα και έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή της κορούλας της. Μάλιστα, μετά τον ερχομό της μικρής, η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media

και έχει έρθει πολύ κοντά με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια μοιράστηκε μερικές σκέψεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή τη νέα τηλεοπτική σεζόν που πλησιάζει και το τέλος των καλοκαιρινών της διακοπών. Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από την επιστροφή της στην πραγματικότητα, τις οποίες συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου και το μήνυμά της

«Λένε πως όταν κάτι τελειώνει, είναι γιατί αρχίζει κάτι άλλο. Σίγουρα αυτό ισχύει με τις δικές μας διακοπές. Όταν όλοι επιστρέφουν, εγώ ετοιμάζω βαλίτσες.

Τέτοιες μέρες άλλοτε είχα άγχος, προετοιμασία, πρεμιέρες τηλεοπτικές, ούτε που θυμάμαι να έχω χαρεί ξεγνοιασιά και ηρεμία. Ωραία εμπειρία κι αυτή. Αν δε δεις τη ζωη σου τελικά από άλλες πλευρές, πώς θα ξέρεις αληθινά τι σου αρέσει, τι σε γεμίζει και ποιος πραγματικά είσαι; Εντυπωσιακό το πώς ο ερχομός της κόρης μου με κάνει να τα βλέπω όλα με άλλο μάτι.

Καμιά φορά σκέφτομαι, τελικά ποια από τις δυο μας «μαθαίνει» στην άλλη τον κόσμο. Εγώ σε εκείνη; Εκείνη σε εμένα; Ή η ζωή και στις δυο μας; *Για λίγες μέρες ακόμα θα σας βομβαρδίσω με εικόνες διακοπών. Τι να κάνω η μάνα; Το είχα ανάγκη να αλλάξω εικόνες», έγραψε χαρακτηστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτησή της: 

View this post on Instagram

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Διαβάστε ακόμα:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το βίντεο από τις διακοπές με τον Γρηγόρη Μόργκαν στην Κρήτη

Ταλαιπωρία για την Ιωάννα Τούνη και τον γιο της -Το μήνυμα στα social media

Μαρία Μπακοδήμου: Ξεσπά για το bullying στη Σάσα Σταμάτη- «Τους κάνετε να φοβούνται ακόμα περισσότερο την διαπόμπευση»

Keywords
Τυχαία Θέματα