Ιωάννα Μαλέσκου: Η απάντησή της σε follower που της είπε ότι αντιγράφει την Ελεονώρα Μελέτη

Η Ιωάννα Μαλέσκου συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές της μαζί με την παρέα της και συνεχώς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Μάλιστα, το απόγευμα της Δευτέρας 22/8 η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της μια σειρά από φωτογραφίες που τη δείχνουν να κάνει σερφ. Η ανάρτηση της εντυπωσίασε τους followers της και συγκέντρωσε χιλιάδες likes, ωστόσο, δεν έλειψαν

και τα κακόβουλα σχόλια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Μέσα σε όλα, μία follower έγραψε κάτω από την ανάρτησή της: «Όταν απλά αντιγράφεις την Ελεονώρα Μελέτη», βάζοντας και φατσούλες που γελάνε.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μετά από λίγο της απάντησε: «Πιστεύεις πραγματικά ότι είχα ποτέ στη ζωή μου ανάγκη αντιγράψω άλλη γυναίκα; Παρεμπιπτόντως, η Ελεονώρα Μελέτη είναι θεάρα, οπότε μόνο κολακευτικά μπορώ να εκλάβω το σχόλιό σου».

«Όταν η κακία προσωποποιείται, αυτά τα σχόλια ξεστομίζονται δυστυχώς», της απάντησε η follower.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκλεισε τη κουβέντα γράφοντας: «Κάποτε δεν απαντούσα. Πλέον, κουράστηκα να δείχνω κατανόηση σε κακόβουλα σχόλια. Σε όποιον δεν αρέσω, δεν χρειάζεται να με ακολουθεί. Τα πράγματα είναι τόσο απλά».

Διαβάστε επίσης:

Άντζελα Γκερέκου: Η σπάνια φωτογραφία με μπικίνι από τις καλοκαιρινές διακοπές της

Ζέτα Δούκα: Η μεγάλη ταλαιπωρία που υπέστη λόγω της κακοκαιρίας (Βίντεο-Φωτογραφίες)

Γενέθλια για την Ειρήνη Παπαδοπούλου -Η τρυφερή ανάρτηση του συντρόφου της, Αλέξανδρου Πασχαλάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα