Ηλίας Μπόγδανος: Το βίντεο μέσα από το νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του

Ο Ηλίας Μπόγδανος τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν σπίτι του σε καραντίνα καθώς είχε διαγνωστεί με κορονοϊό. Τα συμπτώματα που αντιμετώπιζε ο πρώην παίκτης του Survivor έγιναν πιο έντονα τα τελευταία 24ωρα και από χθες ο τραγουδιστής νοσηλεύεται.

Το γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από φωτογραφία που δημοσίευσε το πρωί της Πέμπτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Λίγες ώρες αργότερα ο Ηλίας Μπόγδανος θέλησε

από το κρεβάτι του νοσοκομείου να αναφέρει σε βίντεο ότι δέχεται βοήθεια από τους ανθρώπους στο νοσοκομείο προκειμένου να βελτιωθεί η κατάστασή του και πως τα μηνύματα που λαμβάνει από τον κόσμο του έχουν δώσει φοβερή δύναμη.

«Καλησπέρα σε όλους! Κάνω αυτό το βίντεο μέσα από το νοσοκομείο, είναι σίγουρα για καλό. Εδώ οι άνθρωποι με προσέχουν πάρα πολύ και αυτό που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στη βελτίωση της κατάστασής μου είναι τα άπειρα μηνύματα που έχω λάβει. Δεν το πιστεύω πόση αγάπη μου δείχνετε… Μου δίνει φοβερή δύναμη.

Να σας πω την αλήθεια δεν περίμενα να γυρίσω από το παιχνίδι και να είμαι ξανά σε εγκλεισμό. Αλλά αυτό δείχνει πως πάνω από όλα είναι η υγεία και πρέπει να εκτιμάμε κάθε στιγμή που είμαστε υγιείς. Σήμερα κυκλοφόρησα ένα νέο τραγούδι, δεν ήθελα να το κάνω μέσα από το νοσοκομείο…», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Διαβάστε ακόμα:

Συγκλονίζει η Σίσσυ Χρηστίδου – Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα της

Ελίνα Μπόμπα: «Δεν έχω κορονοϊό»

Περικλής Κονδυλάτος: «Γονάτισα μπροστά του και τον παρακαλούσα να μου δώσει φαγητό»

Keywords
Τυχαία Θέματα