Ηλιάνα Παπαγεωργίου -Αποκλειστικά στο Πρω1νό: Το μήνυμα που έστειλε στην Βίκυ Καγιά πριν την έναρξη του GNTM!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ένα από τα πιο φρέσκα πρόσωπα της εγχώριας TV που αυτή τη σεζόν, όπως γνωρίζετε, είναι η κεντρική παρουσιάστρια της μεσημεριανής εκπομπής “Pop Up” του Alpha μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Πρω1νού.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι πριν την έναρξη του νέου κύκλου του GNTM, του ριάλιτι μόδας του Star μίλησε με την Βίκυ Κάγια, βάζοντας τέλος στις φήμες που τις ήθελαν να μην έχουν καμία απολύτως επαφή.

“GNTM βλέπω ούτως ή άλλως και το σχολιάζουμε, είναι μέρος της δουλειάς μου ούτως ή άλλως, αλλά όπως και να έχει θα το έβλεπα. Είναι ένα project που αγαπώ και αποχώρησα εν συνειδήσει μου. Δεν έχω προκαλέσει καμιά κόντρα εγώ. Το ότι μου έχει συμβεί, δεν σημαίνει ότι το έχω προκαλέσει, οπότε δεν με στεναχωρεί γιατί δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Το GNTM είναι ένα project που αγαπήθηκε, δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα. Στο GNTM έχω ξεχωρίσει τον Ηρακλή”, δήλωσε η ίδια.

Και κατόπιν πρόσθεσε: “Έχω μιλήσει με τον Σκουλό, την Ζεν και τον Άγγελο. Με την Βίκυ μίλησα μόνο στο τρέιλερ, που της έστειλα καλή επιτυχία”.

Δείτε όλα όσα δήλωσε στο βίντεο που ακολουθεί:


Μια ματιά ακόμα:

Μαριτίνα Ντενίση: Ραγίζει καρδιές ο αποχαιρετισμός στην γιαγιά της που έφυγε από τη ζωή

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η on air παρατήρηση στον Δημήτρη Μπέλλο!

Αυτά είναι τα κορίτσια και τα αγόρια που μπαίνουν στο σπίτι του GNTM 3!

Keywords
Τυχαία Θέματα