Ίαν Στρατής για Μαίρη Συνατσάκη: «Αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να έχει το άλλο σου μισό»

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής είναι μαζί και ερωτευμένοι! Η επιχειρηματίας και youtuber και ο τραγουδιστής μετρούν ενάμιση χρόνο σχέσης και απολαμβάνουν την κοινή καθημερινότητά τους.

Από την αρχή της σχέσης τους, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής είχαν επιλέξει να κρατούν

χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι κι ο λόγος που οι φορές που τους έχουμε δει μαζί σε δημόσιες εμφανίσεις είναι ελάχιστες.

Ωστόσο, η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και ο Ιορδάνης Παπακυριάκου συνάντησαν τον Ίαν Στρατή, ο οποίος αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- και στην αγαπημένη του, μιλώντας με τα πιο τρυφερά λόγια!

«Έχω πέσει στα πατώματα για έρωτα. Όταν είδα πρώην κοπέλα μου να είναι σε σχέση με φίλο μου έπαθα την πρώτη κρίση πανικού της ζωής μου. Η Μαίρη Συνατσάκη είναι διαμάντι στον χαρακτήρα και αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να έχει το άλλο σου μισό», είπε στην κάμερα του Mega ο Ίαν Στρατής.

Στη συνέχεια σχετικά με τα σχόλια που έκανε για την Μαίρη Συνατσάκη ο Αλέξης Κούγιας, ο Ιάν Στρατής σχολίασε ότι «υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ζητάνε τη δημοσιότητα μέσα από την Μαίρη και είναι πολύ στενάχωρο για εκείνους».

Διαβάστε ακόμα:

Λούκας Γιώρκας: Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή -«Με ηρεμεί η σύντροφός μου

Σασμός-Spoiler: Η επιστροφή-έκπληξη και η απόφαση του δικαστηρίου για τον Αστέρη

Survivor: Αυτά είναι τα χρηματικά ποσά που παίρνουν οι παίκτες του ριάλιτι

Keywords
Τυχαία Θέματα