Η Βρισηίδα Ανδριώτου «καρφώνει» δημόσια τη Ραμόνα: «Μας υποτιμούσε, δεν υποφερόταν με τίποτα»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου στις αρχές του My Style Rocsk φαινόταν να έχει μια καλή σχέση με τη Ραμόνα Βλαντή. Ωστόσο, στη μέση του παιχνιδιού τα δεδομένα άλλαξαν και η πρώτη αποχώρησε από το καμαρίνι, στο οποίο βρισκόταν με τη νικήτρια του παιχνιδιού. Την αποκάλυψη αυτή, την έκανε η ίδια σε δηλώσεις της.

Η Βρισηίδα λίγο μετά το τέλος του show μόδας του ΣΚΑΙ παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό You και “κάρφωσε” δημόσια τη Ραμόνα. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως τις υποτιμούσε και ότι η συμπεριφορά της δεν υποφερόταν!

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

Με τη Ραμόνα;

Η συμπεριφορά της Ραμόνα μας ενοχλούσε αφάνταστα, μάλιστα σε ένα επεισόδιο που προβλήθηκε, είχαμε δείξει τη δυσαρέσκειά μας για το πρόσωπό της, δεν υποφερόταν ο τρόπος που μας μιλούσε. Δεν ήταν ό,τι καλύτερο να το παίζει έξυπνη και να μας υποτιμά έτσι.

Έκανε ρόλο η Ραμόνα;

Όχι, έτσι ήταν. Καμιά μας δεν έπαιζε ρόλο, απλά δεν δείχναμε τα συναισθήματά μας όπως τα έδειχνε η Ραμόνα που είχε κιόλας θέμα με τη γλώσσα και δεν μπορούσε να εκφραστεί.

Είχα την αίσθηση ότι όλες οι υπόλοιπες είχατε δημιουργήσει μια κλίκα με σκοπό να πολεμήσετε τη Ραμόνα ούτως ώστε να μην παίρνει όλη τη δημοσιότητα, σωστά;

Όχι. Δεν υπήρχε καμιά κλίκα γι’ αυτό και καμιά μας δεν φάνηκε παραπάνω. Εκτός από εμένα που είχα τσαλακωθεί και είχα δείξει όλα μου τα συναισθήματα, η επόμενη που φαινόταν να αντιδρά ήταν η Ιωάννα Τούνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα