Η βραδινή σας ρουτίνα περιποίησης γίνεται ακόμη πιο αποτελεσματική με τη δύναμη της ρετινόλης!

Η βραδινή ρουτίνα περιποίησης είναι εξίσου σημαντική με την πρωινή και αποτελείται από τα ίδια βήματα. Σωστός καθαρισμός, ορός και κρέμα νύχτας.

Κι αν ήρθε η στιγμή να αποκτήσετε μια νέα ενυδατική φόρμουλα που περιποιείται το δέρμα σας ενώ κοιμάστε εμείς  αλλά κι εκείνη που θα μειώσει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, σας έχουμε την καλύτερη ιδέα. Πρόκειται για την Clinique Smart Night Clinical MD Multi-Dimensional Repair Treatment Retinol.

Μια “θεραπεία” αντιγήρανσης

με την πολυδιάστατη δράση της ρετινόλης.  Αυτή η αποτελεσματική, αλλά παράλληλα και θρεπτική, περιποίηση προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα για ορατή αναζωογόνηση, λείανση της υφής της επιδερμίδας, μείωση της όψης των πόρων, επανόρθωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων͘ ενώ βοηθά ορατά τον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας.

Η δράση της οφείλεται στη σύνθεσή της που αποτελείται από: 

Ρετινόλη aka η καθαρή μορφή Βιταμίνης Α. Ένα τόσο αποτελεσματικό και ισχυρό αντιγηραντικό συστατικό το οποίο εμπιστεύονται και προτείνουν οι δερματολόγοι. Bοηθά στη μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, ελαχιστοποιεί την όψη των πόρων και λειαίνει την υφή της επιδερμίδας.

Σύμπλοκο Ενίσχυσης Νεότητας – με κετυλο-εξαπεπτίδιο-8, Νιασιναμίδη, Εκχύλισμα, Sigesbeckia Orientalis και Ασκορβικό Οξύ: Πρόκειται για το Σύμπλοκο συστατικών Ενίσχυσης Νεότητας που βοηθά στην αντιμετώπιση της εικόνας γήρανσης της επιδερμίδας μέσα από μία πολλαπλών επιπέδων προσέγγιση ανανέωσης.

Σύμπλοκο  με Υαλουρονικό Νάτριο, Γλυκερίνη, Ουρία, Βούτυρο Μάνγκο, Φύτρο Σίτου και Κριθάρι, Σκουαλένιο, Καφεΐνη και Βιταμίνη Ε: Αυτό το Κατευναστικό Ενυδατικό Σύμπλοκο εγχέει στην επιδερμίδα ενυδάτωση χάρη στο συμπυκνωμένο διάλυμα υαλουρονικού οξέος και άλλων γνωστών ενυδατικών δραστικών συστατικών, κάνοντας την χρήση της ρετινόλης μία ευχάριστη εμπειρία που χαρίζει άνεση, καθώς αντισταθμίζει την ξηρότητα.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Σήμερα θα καθαρίσετε όλα τα εργαλεία της ομορφιάς σας -Και εμείς σας έχουμε τους πιο σωστούς τρόπους!

Οι celebrities και τα fashion girls που θα σας πείσουν να κόψετε τα μαλλιά σας κοντά!

Keywords
Τυχαία Θέματα