Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε την ηλικία της με αφορμή τα γενέθλια της!

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για τη Βίκυ Καγιά, καθώς είναι τα γενέθλια της! Η παρουσιάστρια και μοντέλο είναι ιδιαίτερα δραστήρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι έτσι, έκανε μια δημοσίευση σχετική με τα γενέθλια της.

Δημοσίευσε μια φωτογραφία της και μέσω της λεζάντας αποκάλυψε την ηλικία της. Συγκεκριμένα, έγραψε: “Just turned 41 and counting my blessings every single day!!! Keeping a positive attitude towards life’s many surprises is what I have learned and always cherish!!! (Μόλις έγινα 41 και μετράω τις ευλογίες

μου κάθε ημέρα! Αυτό που έχω μάθει και πάντα λατρεύω είναι να κρατάς μια θετική στάση απέναντι στης ζωής τις αμέτρητες εκπλήξεις)”!

Η Βίκυ Καγιά γίνεται σήμερα 41 και είναι πιο όμορφη και ευτυχισμένη από ποτέ! Φαίνεται πως βρήκε το μυστικό της νεότητας, καθώς ο χρόνος δείχνει να μην την ακουμπάει.

Μάλιστα, σε συνέντευξη της αποκάλυψε πως δεν κάνει botox και πως της αρέσει να βλέπει τις ρυτίδες της: “Μου αρέσει να γράφει η ηλικία πάνω μου, είναι οι εμπειρίες μου. Ούτε botox δεν κάνω. Μια φορά δοκίμασα να κάνω για να σβήσουν οι ρυτίδες έκφρασης ανάμεσα στα μάτια και ένιωσα σαν να μην είμαι εγώ. Έφυγαν αυτές οι γραμμές και δεν μπορούσα να με κοιτάξω στον καθρέφτη! Ο τρόπος που εκφράζομαι έχει πολλές κινήσεις του προσώπου κι όλο αυτό με χαρακτηρίζει, έχει και πλάκα θεωρώ. Κάποια στιγμή θα το κάνω το botox μου, θα αναγκαστώ, όταν θα κρεμάσουν όλα πια, αλλά όσο μπορώ το αποφεύγω”!

Δείτε την ανάρτησή της:

View this post on Instagram

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_) on Jul 4, 2019 at 7:09am PDT

Διαβάστε ακόμη:

Ο Αλέξης Γεωργούλης ορκίστηκε Ευρωβουλευτής-Το πρώτο μήνυμα 

Αντώνης Καρυστινός: “Κρατάω μικρό καλάθι σε σχέση με το ότι έχει ανακάμψει η μυθοπλασία” 

Τόνια Σωτηροπούλου: Η αγαπημένη της γυμναστική για τέλειο σώμα και τα μυστικά της προπόνησής της! 

Keywords
Τυχαία Θέματα