Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλά για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα: “Έχω ένα πολύ ενδιαφέρον concept…”

Η Φαίη και ο Γιώργος Λιάγκας φιλοξένησαν σήμερα στο “Πρω1νό” τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία τους παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα και αποκάλυψε πως έχει βρει το concept της εκπομπής που θέλει να παρουσιάσει, ωστόσο δεν γνωρίζει εάν τα κανάλια είναι έτοιμα για κάτι τέτοιο.

“Εγώ τότε επέλεξα να μην κάνω τίποτα, από το να κάνω κάτι που δεν θα ήμουν εγώ. Και πρέπει να τιμάς λίγο και τη διαδρομή σου και τα κύτταρά σου, και την αποστολή σου. Θεωρώ ότι είχα μια αποστολή που ολοκληρώθηκε, είμαι πάρα πολύ

ευχαριστημένη. Βλέπω τα σημάδια από το σύμπαν που έρχονται και νιώθω ότι δεν θα ξανακάνω το “Πακέτο” ξανά, δεδομένων και των συνθηκών λόγω κορονοϊού.

Θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή που θα μετέφερε τον κόσμο σε μια πιο θετική κατάσταση ζωής, σε μια πιο θετική προσέγγιση της πραγματικότητας. Έχω ένα πολύ ενδιαφέρον concept στο μυαλό μου, έχω βρει και τον τίτλο, αλλά δεν ξέρω τώρα αν τα κανάλια είναι έτοιμα για κάτι τέτοιο. Θέλω να δω το επόμενο βήμα, θέλω να είμαι πάντα χρήσιμη.”, ανέφερε η Βίκυ Χατζηβασιλείου. 

Η συνέντευξη της Βίκυς Χατζηβασιλείου:

Διαβάστε ακόμη:

“Δεν υπήρξε ποτέ φλερτ με τον Γιώργο Κοψιδά, μια φορά βγήκαμε για ένα καφεδάκι”

Survivor: Η απάντηση της παραγωγής στις οικογένειες των παικτών που θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί τους

Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο

Keywords
Τυχαία Θέματα