Η Βασίλισσα Ελισάβετ βράβευσε την Victoria Beckham και εκείνη πήγε στην τελετή με το πιο απλό look

Όλο και περισσότερο μας εντυπωσιάζει η Victoria Beckham, όσο περνάνε τα χρόνια, τόσο με την απλότητά της όσο και με την προσωπικότητά της που είναι μοναδική!

Η γνωστή σχεδιάστρια βραβεύτηκε από τη Βασίλισσα Ελισάβετ παίρνοντας το τιμητικό βρετανικό βραβείο, ΟΒΕ. Τη βράβευση έκανε ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ, ενώ στο πλευρό της Victoria βρέθηκε ο σύζυγός της αλλά

και οι γονείς της.

Το στιλ της Victoria
Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια η Victoria έχει υιοθετήσει ένα αρκετά μίνιμαλ look και το ίδιο έκανε και στη βράβευσή της επιλέγοντας ένα outfit από την Pre-Fall 2017 κολεξιόν της.
Να σας θυμήσουμε πως ο σύζυγος της Victoria, David, είχε λάβει το ίδιο βραβείο το 2003, για την εκπληκτική πορεία του στο ποδόσφαιρο.

Η Victoria δήλωσε κατά τη διάρκεια του event: «Ήταν μεγάλη μου χαρά να βρίσκομαι στο Buckingham Palace σήμερα. Είμαι περήφανη που είμαι Βρετανίδα, νιώθω τιμή και ευγνωμοσύνη για την βράβευσή μου με το OBE από τον Δούκα του Cambridge. Aν κάνεις μεγάλα όνειρα και δουλεύεις σκληρά μπορείς να καταφέρεις μεγάλα πράγματα. Είμαι πολύ χαρούμενη που μοιράζομαι αυτή τη στιγμή με τους γονείς και τον σύζυγό μου. Χωρίς την αγάπη και την υποστήριξή τους, τίποτα απ’ όλα αυτά δεν θα είχε γίνει πραγματικότητα».

Δες ακόμα: Δες πώς ήταν το Coachella Festival πριν από 10 χρόνια

The post Η Βασίλισσα Ελισάβετ βράβευσε την Victoria Beckham και εκείνη πήγε στην τελετή με το πιο απλό look appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα