Η Τζούλια Νόβα παίρνει θέση: «Εγώ αποχώρησα από τη σχέση γιατί…»

Η Τζούλια Νόβα και ο αγαπημένος της Γιάννης Μάρκου είχαν αποφασίσει να παντρευτούν, αλλά ο κορονοϊός όχι μόνο άλλαξε τα σχέδιά τους, αλλά όπως φάνηκε και τις ισορροπίες του ζευγαριού.

Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (9/6) μέσα από το fthis.gr η Τζούλια Νόβα και ο Γιάννης Μάρκου χώρισαν μετά από 12 χρόνια σχέσης. Μάλιστα την είδηση επιβεβαίωσε ο Γιάννης Μάρκου, στο Happy Day αποκαλύπτοντας και τι έχει συμβεί μεταξύ τους…

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα είπε!

Τώρα… λίγες μέρες αργότερα, η Τζούλια Νόβα έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη, στην οποία μίλησε για τον χωρισμό της με τον πρώην αγαπημένο της.

«Ναι, έφυγα από το σπίτι. Κάθομαι στη μητέρα μου. Τώρα, βόλτες και διακοπές. Μπορεί Μύκονο και Σαντορίνη», τόνισε αρχικά η παρουσιάστρια, ενώ στην συνέχεια συμπλήρωσε πως «τα σπάσαμε. Εγώ αποχώρησα. Γενικότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά. Εγώ είμαι υπερκινητικός άνθρωπος. Μου αρέσει να βγαίνω έξω, να γνωρίζω κόσμο, να κάνω παρέες. Ο Γιάννης δεν είναι ακριβώς έτσι. Εγώ ήθελα να κάνω διάφορα πράγματα στη ζωή μου. Εκείνος δεν ήθελε να με ακολουθήσει. Από πίεση σε πίεση δεν γινόταν να προχωρήσουμε».

Για το πότε κατάλαβε ότι δεν ταιριάζουν τελικά, το πρώην κορίτσι του Τροχού της Τύχης είπε πως «το είχαμε καταλάβει πολύ καιρό πριν, αλλά ήλπιζα ότι θα αλλάξει. Προσπαθούσα να τον πείσω, να τον πιέσω βασικά να αλλάξει, αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν».

Όσο για τα ρεπορτάζ που τους εμφάνιζαν ένα βήμα πριν από τον γάμο, η Τζούλια Νόβα απάντησε ότι «εγώ περίμενα την πρόταση κανονικά. Πρόταση εκείνος νομίζω ότι δεν είχε στο μυαλό του να κάνει, οπότε και εγώ δεν τον είχα πάρει 100% στα σοβαρά».

Διαβάστε περισσότερα:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απάντησή της όταν ρωτήθηκε αν είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας!

Η σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη από το 1958 που δημοσίευσε ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ

Επίθεση με βιτριόλι: Το μήνυμα της Ελεονώρας Μελέτη μετά τη σύλληψη της 35χρονης 

Keywords
Τυχαία Θέματα