Η Θεανώ Μπέλλα σας αποκαλύπτει πως θα εξαφανίσετε το επίμονο σπυράκι που σας ταλαιπωρεί!

Οι περισσότερες από εσάς ακολουθείτε πιστά όλα τα βήματα της καθημερινής περιποίησης, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα για τον τύπο της επιδερμίδας σας. Παρ’ όλα αυτά κατά καιρούς εμφανίζεται ένα σπυράκι και μάλιστα επίμονο. Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε αφού η αγαπημένη αισθητικός της Φαίης μας,  Θεανώ Μπέλλα, σας δίνει για μια ακόμα φορά μερικά πολύτιμα tips ώστε να μην κάνουν την εμφάνιση τους τέτοιου είδους σημάδια αλλά και να έχετε μια λαμπερή και υγιή

όψη:

Καλό είναι να μην χρησιμοποιείτε πετσέτα για το πρόσωπο εκτός αν έχετε σκοπό να έχετε καινούρια κάθε φορά που θέλετε να σκουπίσετε το δέρμα σας. Η πετσέτα είναι εκτεθειμένη στο μπάνιο σας και υπάρχει  κίνδυνος να πιάσει βακτήρια. Το χαρτί μίας χρήσης λοιπόν είναι η πιο σωστή λύση.

Πρέπει να απολυμαίνετε τακτικά τα πινέλα και τα σφουγγαράκια του μακιγιάζ. Και κάτι ακόμη: Ποτέ μην χρησιμοποιείτε προϊόντα μακιγιάζ και κυρίως πινέλα που ανήκουν σε κάποιον άλλο.

Απαγορεύετε να πιάνετε το πρόσωπο σας με τα χέρια σας και ακόμη περισσότερο πειράζετε ή να πιέζετε τα σπυράκια που εμφανίζονται στην επιδερμίδα σας, γιατί κινδυνεύετε να τα μολύνετε.

Αν, παρόλα αυτά, εμφανιστεί ένα σπυράκι που επιμένει, η Θεανώ έχει δημιουργήσει ένα ειδικό προϊόν που κάνει θαύματα. Πρόκειται για το Instant Acne της σειράς Theano Bella είναι ένα anti-acne serum που καταπολεμά άμεσα και αποτελεσματικά τα σπυράκια.

Είναι ένα προϊόν σε μορφή σπρέι που απλώνεται κατευθείαν στο σπυράκι (ψεκάζετε απευθείας από το σπρέι της συσκευασίας ή με ένα βαμβάκι ταμποναριστά). Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα είτε ακόμη και πάνω από την ενυδατική σας κρέμα ή τον ορό σας. 

Χάρη στα αιθέρια έλαια που περιέχει στη σύνθεση του καθώς και στις ειδικές ουσίες καταπολεμά τα σημάδια ακμής και ταυτόχρονα αναπλάθει γρήγορα χωρίς να παραμένει σημάδι στο σημείο που υπήρχε το σπυράκι.

Θεανώ Μπέλλα

Το ξεχωριστό με το Instant Acne  μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε άλλο προϊόν περιποίησης (μάσκα προσώπου, κρέμα προσώπου ή gel βιταμίνης Α) ώστε να βοηθήσει και να ενισχύσει την αντι-ακμιακή δράση. Καλό είναι να αποφεύγεται η χρήση του όταν υπάρχει άμεση έκθεση στον ήλιο, καθώς περιέχει βιταμίνη Α.

Διαβάστε ακόμη:

Bronzer: Δείτε ποιο είναι κατάλληλο για τον τύπο της επιδερμίδας σας!

Οι καλύτερες ενυδατικές κρέμες με χρώμα και SPF

Keywords
Τυχαία Θέματα