«Η συνεργασία με την Ελίνα Παπίλα ήταν μια παρένθεση στα επαγγελματικά μου, δεν δέσαμε»

Την περσινή τηλεοπτική σεζόν συμμετείχε στο «Breakfast@Star» ενώ φέτος κάθεται στο πάνελ της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον».

Ο λόγος για την Τζώρτζια Γεωργίου, η οποία παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend». Μέσα σ’ όλα, η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τα επαγγελματικά της και τη συνεργασία της με την Ελίνα Παπίλα στην πρωινή εκπομπή του Star.

«Είμαι σε μία φάση που όντως έχουν γίνει κάποιες κρούσεις αλλά θέλω πρώτα να δω πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στο ΟΡΕΝ. Στο γραφείο

περνάμε πάρα πολύ καλά με τα παιδιά, είναι από τις καλύτερες συνεργασίες μου. Το αν θα συνεχίσει η εκπομπή θα το δούμε.

Φέτος είδα ότι μπορώ να τα καταφέρω και αλλιώς. Ενώ ήμουν πεπεισμένη ότι θέλω να είμαι αποκλειστικά στην ψυχαγωγία, φέτος κατάλαβα ότι με κάποιον τρόπο μπορώ να υπάρξω και σε άλλες εκπομπές», είπε αρχικά η Τζώρτζια Γεωργίου.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε αν μετανιώνει για τις δηλώσεις της σχετικά με την περσινή ομάδα του «Breakfast@Star» και τις αιχμές προς την Ελίνα Παπίλα, η ίδια απάντησε:

«Δε νομίζω ότι έχω κάτι να πω για την Ελίνα Παπίλα. Είναι μία παρένθεση στην τηλεοπτική μου πορεία. Άνοιξε, έκλεισε και το αφήνω πίσω. Δεν δέσαμε. Δεν ξέρω αν ταυτίστηκα σε κάτι και με τη σημερινή της εκπομπή».

Διαβάστε επίσης:

Σοκάρει ο Νίκος Κακλαμανάκης: «Περιπλανιόμουν στους δρόμους, έψαχνα τα πράγματά μου στα σκουπίδια»

Victor Vernicos: Εντυπωσίασε με την εμφάνισή του στο τιρκουάζ χαλί της Eurovision

Ναταλία Γερμανού: Το σχόλιo για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της -«Φάγαμε το ξύλο της αρκούδας»

Keywords
Τυχαία Θέματα