Η συγκίνηση της Φαίης με την εξομολόγηση της Άννας Μπεζάν και η πρόταση on air!

Απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Άννα Μπεζάν στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” προβλήθηκε στο Πρω1νό. Να σας θυμίσουμε πως το μοντέλο μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τη μητέρα της, η οποία την εγκατέλειψε και τον πατέρα της που ήταν βίαιος.

Μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε: “Όταν γεννήθηκα, η μητέρα μου με παράτησε στο νοσοκομείο. Ο πατέρας μου, μου είπε ότι η μητέρα μου δεν με ήθελε καθόλου. Στις σχολικές γιορτές όλα τα παιδάκια είχαν τις μητέρες τους κι εγώ πονούσα. Ο πατέρας μου ήταν αρκετά βίαιος με μένα, αλλά με τον κόσμο ήταν μια χαρά. Με χτυπούσε, με κλείδωνε στο σπίτι… Και όταν ήμουν12 ετών, γύρισα σπίτι από το σχολείο και ο πατέρας μου με χτύπησε επειδή δεν είχα ξεσκονίσει. Αλλά εγώ τον αγαπούσα.

Η διευθύντρια του σχολείου με είδε χτυπημένη και φώναξε τον εισαγγελέα. Όταν οι Αρχές με πήγαν στο ορφανοτροφείο, ο πατέρας μου έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Στο ορφανοτροφείο “Μέλισσα” ήταν όλοι πάρα πολύ καλοί άνθρωποι. Την πρώτη φορά που μίλησα με τη μητέρα μου στο τηλέφωνο, μου είπε “δεν θέλω να με ξαναπάρεις τηλέφωνο, δεν είσαι παιδί μου εσύ, θα προτιμούσα να είχες πεθάνει, παρά να ζεις”.

Η Φαίη μας μετά την προβολή του βίντεο δεν έκρυψε τη συγκίνηση της και θέλησε να κάνει τα δικά της σχόλια για τα όσα αποκάλυψε η Άννα Μπεζάν. Μάλιστα, της έκανε πρόταση on air να συνεργαστούν και να δουλέψει στο Πρω1νό ως το βασικό μοντέλο της εκπομπής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Θοδωρής Μαραντίνης: Η εξομολόγηση για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με τη Σίσσυ Χρηστίδου και το περιστατικό που τη στενοχώρησε

Keywords
Τυχαία Θέματα