Η στυλίστρια των σταρ Rachel Zoe σου δίνει 7 συμβουλές για μία όμορφη ζωή και ένα υπέροχο σπίτι!

Είναι στυλίστρια, σχεδιάστρια και μαμά… ο λόγος για τη Rachel Zoe η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της βιβλίο με τίτλο “Living in Style: Inspiration and Advice for Everyday Glamour”. Δες ποιες είναι οι συμβουλές της για να ζεις μία όμορφη ζωή όπως η ίδια!

1. Όταν έχεις κάποιο πάρτι στα σκαριά υποδέξου τους καλεσμένους σου με καθαρό σπίτι, φρέσκα λουλούδια στα βάζα, ελαφρύ φωτισμό και αρωματικά κεριά.

2. Κάνε τα

κρεμασμένα ρούχα σου να δείχνουν στα καλύτερά τους κρεμώντας τα σε κρεμάστρες με βελούδινη επένδυση και καθαρές σακούλες για ρούχα και μην ξεχνάς ποτέ να διπλώνεις τα πλεκτά.

3. Όταν πρόκειται να πας σε ένα δείπνο πάντα να παίρνεις ένα μικρό δωράκι για τον οικοδεσπότη – ένα μπουκάλι κρασί ή σαμπάνια είναι πάντα μία τέλεια επιλογή.

4. Τα όμορφα μικρά τραπεζάκια γεμάτα βιβλία είναι must. Δίνουν ένα όμορφο χρώμα σε κάθε δωμάτιο και επιπλέον δείχνουν και τα ενδιαφέροντά σου πράγμα που μπορεί να βοηθήσει στο άνοιγμα μία συζύτησης.

5. Είτε μιλάμε για το σπίτι είτε για την ντουλάπα σου φρόντισε τα πιο σημαντικά κομμάτια σου να είναι κλασικά και σε φυσικά, γήινα χρώματα. Στο σπίτι σου καλό είναι να εμπλουτίσεις το χώρο σου με χρωματιστά μαξιλάρια, τασάκια και γυαλί Murano.

6. Ένα κολάζ με ασπρόμαυρες φωτογραφίες είναι πολύ σικ.

7. Να έχεις το φωτισμό σου χαλαρό έτσι ώστε να κολακεύει όλο το χώρο. Απέφυγε τις μεγάλες λάμπες που δίνουν πάρα πολύ φως. Αν δεν έχεις ρυθμιστή φωτός, προτίμησε έναν πολυέλαιο ή λάμπες που δημιουργούν μία όμορφη ατμόσφαιρα.

Δες ακόμα: Φενγκ Σούι: 5 τρόποι για να φέρεις τύχη στο σπίτι σου!
Keywords
Τυχαία Θέματα