Η Σπυροπούλου εξομολογείται: ”Είχα συνηθίσει να ζω με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Είχα πολλά και πίστευα ότι μόνο έτσι θα είμαι χαρούμενη”

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Thema People και τον Κώστα Μπουρούση παραχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία ξανασυστήθηκε με τον δικό της τρόπο.

Η ξανθιά παρουσιάστρια δήλωσε: ”Μου είχαν κάνει προτάσεις για πολλά ριάλιτι αυτή τη σεζόν, με τιμάει γιατί πέρναγα δύσκολα μετά την ολοκλήρωση του συμβολάιου με τον Alpha. Πάντα κάτι γινόταν και χάλαγε το πράγμα, έκανα κι εγώ πίσω σε κάποιες προτάσεις, δεν ήταν οικονομικό το θέμα, κάτι με κράταγε… Τρεις προτάσεις απέριψα με όλο το κόστος να μείνω εκτός, να μην έχω δουλειά. Ήταν μεγάλο πλήγμα να μείνω χωρίς δουλειά αφού είχα συνηθίσει να ζω με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Το οικονομικό για μένα ήταν ο τελευταίος λόγος για τον οποίο μπήκα στο Survivor. Έχω κάνει λάθη και στην επαγγελματική και στην προσωπική μου ζωή, δεν θέλω να το ανοίξω παραπάνω ό,τι έγινε, έγινε. Είχα πέσει στην παγίδα του να έχω πολλά πράγματα και να πιστεύω ότι μόνο αν τα έχω θα είμαι χαρούμενη, πλέον μπορεί να περάσω καλά και σε ένα κλαμπ και σε ένα παγκάκι”.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Πρω1νό: Για τις Μαλβίδες αναχώρησαν χθες το απόγευμα Οικονομόπουλος-Αραβανή (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα