Η Σίσσυ Χρηστίδου για το σύμφωνο συμβίωσης Μουτσινά – Συνατσάκη: «Υπήρχε μια περίεργη αίσθηση και μου κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί…»

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, την Πέμπτη (21/1) η Μαίρης Συνατσάκη και ο Νίκος Μουτσινάς κατέθεσαν σύμφωνο συμβίωσης στο Ληξιαρχείο του Δήμου Χαλανδρίου, περιοχή όπου μένει ο παρουσιαστής.

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη συνδέονται φιλικά εδώ και αρκετά χρόνια, η φιλία τους αυτή, ωστόσο, δεν έλαβε ποτέ ερωτικές προεκτάσεις. Η παρουσιάστρια χώρισε πρόσφατα από τον ηθοποιό Αιμιλιανό Σταματάκη.

Το γεγονός αυτό σχολίασαν σήμερα (23/1) και στην πρωινή εκπομπή του Open, «Έλα Χαμογέλα», με την Σίσσυ Χρηστίδου

να μην μπορεί να κρύψει τη δυσαρέσκειά της για όσους έσπευσαν να εκφράσουν την αρνητική τους άποψη.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια αρχικά τόνισε πως «είδα σχόλια… όχι τόσο στις εκπομπές αλλά στο internet και στεναχωρήθηκα κάπως».

Στην συνέχεια, η Σίσσυ Χρηστίδου πρόσθεσε πως «υπήρχε μια περίεργη αίσθηση και μου κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί μιλάμε για κάτι πολύ τρυφερό και δεν μας πέφτε λόγος… Δεν μας πέφτει καθόλου λόγος εμάς να πούμε την αποψούλα μας! Αν το εγκρίνουμε ή δεν το εγκρίνουμε. Είδα κάποια σχόλια που πραγματικά σκέφτηκα, που δεν το κάνω συχνά, να μπω και να απαντήσω… Δηλαδή μου κάνει τόση εντύπωση… Είμαστε συνέχεια τόσο έτοιμοι να απαντήσουμε για όλα, ένα τσακ θέλουμε».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε περισσότερα:

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της Τιτίκας Σαριγκούλη

Τα “καρφιά” της Ιωάννας Μαλέσκου στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Mε ενόχλησε ότι πρόβαλαν κάτι για να με κατηγορήσουν»

Κρυσταλλία: Η οικογενειακή φωτογραφία από τις πρώτες στιγμές του νεογέννητου γιου της στο μαιευτήριο

Keywords
Τυχαία Θέματα