Η σχέση από απόσταση με το αγόρι μου, με τρελαίνει! Νομίζω έχει βρει άλλες…

Mέσα από αυτή την στήλη στο faysbook.gr με τίτλο SEX TALK θα μιλάμε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σεξ και τις σχέσεις που όλες μας καίνε και θα φροντίζω εγώ, η Δανάη, μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες και τις γνώσεις μου να βάζω τέλος στα αδιέξοδά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε το πρόβλημά σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, @facebook.gr. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου.

Γεια σας, θα ήθελα να μην δημοσιοποιήσετε το όνομά μου ούτε το από πού είμαι αν και σε εσάς θα το πω για να καταλάβετε

τον λόγο που δε θέλω. (…) Σε αυτήν λοιπόν την μικρή κοινωνία που μένω, ήταν δύσκολο να κυκλοφορώ με το αγόρι μου, γιατί είμαι 18 και ο πατέρας μου θα αντιδρούσε άσχημα αν μάθαινε ότι έχω σχέση. Το αγόρι μου είναι 19 και επειδή δεν κατάφερε να περάσει σε μία σχολή πέρυσι, αποφάσισε να ξαναδώσει μαζί μου φέτος, και είχαμε όνειρο να περάσουμε μαζί στη Θεσσαλονίκη. Όμως τα πάντα άλλαξαν όταν λόγω δυσκολιών στο σπίτι του, έπρεπε να δουλέψει και βρήκε ήδη δουλειά εκεί στον θείο του. Εδώ και δύο εβδομάδες είναι στη Θεσσαλονίκη, δουλεύει κι εγώ νιώθω ότι δεν είμαστε όπως πριν. Βλέπω που ανεβάζει στόρι με φίλους που δεν τους ξέρω, κάνουν βόλτες, κάνουν χαζομάρες και σε ένα στόρι είδα ότι υπήρχαν και κορίτσια μαζί τους. Όταν του το είπα, το κατέβασε κατευθείαν και μου είπε ότι είδα λάθος. Με τρελαίνει το ότι είναι μακρυά και δεν ξέρω τι κάνει και νομίζω ότι έχει βρει άλλες. Δεν ξέρω τι να κάνω, αλλά πιστεύω πως ποτέ δεν θα είμαστε όπως πριν.

Αγαπημένη μου, είναι αλήθεια πως ποτέ ξανά δεν θα είστε όπως πριν, όχι γιατί πλέον ζείτε μία σχέση από απόσταση, αλλά γιατί σε αυτές τις τρυφερές ηλικίες , κάθε χρόνος που περνάει μας κάνει διαφορετικούς ανθρώπους. Αλλιώς σκέφτεσαι στα 18, αλλιώς στα 19 ενώ στα 20 θα είσαι μία εντελώς διαφορετική γυναίκα από ότι τώρα. Αντιλαμβάνομαι το άγχος σου, τις φοβίες σου, τις ανασφάλειες σου για αυτήν τη σχέση. Ένα αγόρι στα 19, σε μία νέα πόλη, με νέα ερεθίσματα και εικόνες, είναι δυνατόν να παρασυρθεί. Μπορεί και όχι όμως. Εσύ ξέρεις καλύτερα το αγόρι σου και το πόσο εμπιστοσύνη μπορεί να δείξεις στη σχέση σας. Μην αναλώνεσαι όμως σε αρνητικές σκέψεις, μη ξοδεύεσαι κάνοντας ελέγχους στο instagram του και μην αποσπάσαι από τον στόχο σου που είναι οι σπουδές σου. Αφοσιώσου εκεί, “επένδυσε” στη μελέτη σου γιατί η”επένδυση” που κάνουμε στον εαυτό μας, είναι η μόνη “επένδυση” που δε θα μας προδώσει ποτέ…

Με εκτίμηση, Δανάη.

Keywords
Τυχαία Θέματα