«Η Ραμόνα φρόντισε να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της με την τακτική της και τη συμπεριφορά της»

Μια συνέντευξη στο περιοδικό Omikron παραχώρησε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, την οποία το ευρύ κοινό γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή της εκπομπής του ΣΚΑΙ, My Style Rocks. Η γνωστή στιλίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μεγάλη νικήτρια του show, Ραμόνα Βλαντή λέγοντας που φρόντισε να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της.

«Στο «My Style

Rocks» ένιωθα ότι βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον που το γνώριζα απόλυτα, ενώ δεν είχα και καμία ανασφάλεια σε ό,τι αφορούσε τη δουλειά μου. Ήξερα 100% αυτό το οποίο υποστήριζα, τα πώς και τα γιατί, ενώ αυτό που αγάπησα πολύ σε αυτό το παιχνίδι ήταν ότι ο κόσμος, μέσα από την τοποθέτησή μας, πήρε ιδέες, πληροφορίες και γνώση για μικρά μυστικά και tips που μπορούν να εφαρμόσουν όλοι. Μακάρι να έχει και συνέχεια και να είμαστε πάλι εκεί!», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Με όλες τις παίκτριες ήμουν δίκαιη και αντικειμενική -όπως και όλοι μας – απλά η συγκεκριμένη παίκτρια φρόντισε να τραβήξει τα βλέμματα επάνω της, με την τακτική της και τη συμπεριφορά της και έτσι ό,τι την αφορούσε μεγεθυνόταν!»

Δείτε ακόμα: Δημήτρης Σταρόβας: Δείτε τη φωτογραφία που έβγαλε την σύντροφο του στην παραλία

Keywords
Τυχαία Θέματα