Η πολιτεία του Ουισκόνσιν απέκλεισε τον Kanye West ως ανεξάρτητο υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές

Φαίνεται πως ο Kanye West δεν μπορεί να κατέβει ως ανεξάρτητος υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της πολιτείας στις 3 Νοεμβρίου σύμφωνα με το δικαστήριο του Ουισκόνσιν.

Ο δικαστής Τζον Ζακόβσκι έκρινε ότι το δικαστήριό του δεν μπορεί να αντικρούσει το πόρισμα της Επιτροπής Εκλογών του Ουισκόνσιν, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι εκπρόσωποι του γνωστού ράπερ υπέβαλαν τα έγγραφα υποψηφιότητάς

του μετά την προθεσμία της 4ης Αυγούστου.

Ωστόσο, οι δικηγόροι του Kanye West δήλωσαν ότι τα έγγραφα κατατέθηκαν πριν από τις 5:00 μ.μ. όπως όριζαν η οι κανονισμοί και όχι στις 5:01 μ.μ. όπως υποστηρίζουν οι αρχές.

Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ ο σύζυγος της Kim Kardashian προσπαθε επίσης να ανατρέψει μια απόφαση που να τον αποκλείει από την ψηφοφορία στη Δυτική Βιρτζίνια, καθώς δεν έχει συγκεντρώσει αρκετές έγκυρες υπογραφές. Τα ανώτατα δικαστήρια σε Οχάιο και Αριζόνα έχουν εκδώσει αποφάσεις, οι οποίες επίσης αποκλείουν τον ράπερ από την ψηφοφορία σε αυτές τις πολιτείες.

Από τις 4 Ιουλίου όταν και ανακοίνωσε ότι θα κατέβει στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφιος πρόεδρος, ο Γουέστ έχει προκριθεί να συμμετάσχει στην ψηφοφορία σε τουλάχιστον 12 πολιτείες.

Διαβάστε περισσότερα:

Ραλλία Χρηστίδου: Το απίστευτο ποσό που της είχαν προτείνει για να διαφημίσει… μπισκότα!

Πασίγνωστος ηθοποιός πήγε καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού μετά από πολλά χρόνια… άρνησης!

«Δεν πήγα για δοκιμαστικό στην εκπομπή της Ηλιάνας, είναι και γυναίκα του Snik, φοβάμαι»

Keywords
Τυχαία Θέματα