Η πιο διάσημη Γαλλίδα μας δείχνει πώς να γίνουμε «Γαλλίδες» όπου κι αν είμαστε

H Caroline de Maigret είναι μια γυναίκα που έχει καταφέρει από τη δεκαετία του 90 να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της χωρίς να είναι εκπληκτικά όμορφη, αλλά έχοντας αναπτύξει μια υπέροχη προσωπικότητα.

Η Caroline είναι εγγονή πρίγκιπα και κόρη κόμη και τη δεκαετία του 90 υπήρξε ένα από τα πιο γνωστά super models. Η ίδια δεν επαναπαύτηκε ποτέ στον τίτλο της ή στην καριέρα του μοντέλου και αποφοίτησε από οικονομικό πανεπιστήμιο, υπήρξε φοιτήτρια του τμήματος λογοτεχνίας, απέκτησε

δισκογραφική εταιρεία, έγινε παραγωγός μουσικής και συγγραφέας, εκδίδοντας ένα εκπληκτικό βιβλίο με τίτλο How To Be Parisian Wherever You Are (Πώς να γίνεις Παριζιάνα όπου κι αν βρίσκεσαι).

Η ίδια πρωταγωνιστεί στο καινούριο κλιπ του οίκου Chanel για την Gabrielle bag και το κάνει εκπληκτικά. Όπως θα δεις και στο κλιπ η Caroline στα 42 της διαθέτει εκπληκτικό στιλ, μια ομορφιά εντελώς φυσική και ένα χαμόγελο που μας κερδίζει από το πρώτο λεπτό του κλιπ.

@CarolinedeMaigret stars in the movie directed by Olivier Assayas for #TheCHANELGABRIELLEbag campaign. #GabrielleChanel #CarolinedeMaigret

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on Apr 17, 2017 at 3:31am PDT

Το στιλ της είναι τόσο ανεπιτήδευτα κομψό που εντυπωσιάζει. Δες μερικές φωτογραφίες στην παρακάτω gallery!

Keywords
Τυχαία Θέματα