Η Όλγα Φαρμάκη μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για τον σύντροφό της, Σταύρο Μαντόπουλο

Συνέντευξη στο περιοδικό People και στον Μαρίνο Βυθούλκα παραχώρησε η Όλγα Φαρμάκη, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο, στην Ελλάδα.

Η fashion blogger, μεταξύ άλλων, μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την σχέση της με τον Σταύρο Μαντόπουλο. Οι δύο τους είναι μαζί εδώ και κάποιους μήνες, παρόλα αυτά οι φωτογράφοι δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν κοινά τους στιγμιότυπα.

«Βγαίνουμε μαζί, απλά δεν έτυχε να μας φωτογραφίσει κάποιος. Ποτέ δεν επιδίωξα να “προωθήσω” το ότι είμαι με κάποιον, ούτε σκοπεύω να το κάνω ποτέ. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου εμβαθύνω στις καταστάσεις και πιστεύω πως σημαντικό ρόλο σε μια σχέση παίζει η επικοινωνία. Με τον Σταύρο υπάρχει επικοινωνία. Είναι ένας συνειδητοποιημένος άνθρωπος. Μια σχέση κερδίζεται μέρα με τη μέρα και μέχρι σήμερα ο χρόνος μετρά υπέρ μας», είπε η Όλγα για τη σχέση της.

Τέλος, αποκάλυψε αν είναι στα σχέδια της η δημιουργία μιας οικογένειας: «Όσο περνούν τα χρόνια και εφόσον υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, σκέφτομαι ακόμα περισσότερο τη δημιουργία οικογένειας. Αν είμαι καλά με τον άνθρωπό μου, νιώθω πως θα μπορούσα να κάνω το επόμενο βήμα, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για τέτοιες δηλώσεις».

Διαβάστε ακόμη:

“Λύγισε” ο Δημήτρης Κοργιαλάς στο Τατιάνα Live: “Το παιδί μου λιποθυμούσε στα χέρια μου…”

Keywords
Τυχαία Θέματα