Η νέα παραλλαγή της πιο διαχρονικής συλλογής της PUMA ταξίδεψε στη NYFW και μας έχει ξετρελάνει!

Κάνοντας μία αναδρομή στην πορεία της PUMA, δεν θα βρει κανείς καμία άλλη συλλογή τόσο κλασική και διαχρονική όπως την T7, η οποία και αποτελεί το σήμα κατατεθέν της εταιρείας. Όσα χρόνια και αν περάσουν αυτή η συλλογή παραμένει μια από τις αγαπημένες μας και φέτος χαίρομαι ιδιαίτερα που το αγαπημένο brand λάνσαρε μια παραλλαγή που είναι πιο stylish και ιδανική για τον χειμώνα του 2022/2023.

Η νέα παραλλαγή αυτής της εμβληματικής συλλογής, η οποία έρχεται

με εντελώς διαφορετικό αέρα, έχει πλέον μεταμορφωθεί έχοντας νέα κοψίματα, υλικά και φυσικά εντελώς διαφορετική ενέργεια.

Πώς δημιουργήθηκε το πρώτο T7 σχέδιο;

Ο Rudolf Dassler, ιδρυτής της PUMA, σχεδίασε για πρώτη φορά αθλητική φόρμα PUMA το 1967. Η Τ7, όπως και ονομάστηκε στη συνέχεια, πήρε από τότε την πρώτη της μορφή, ενσωματώνοντας σε κάθε σχέδιό της την ενιαία πλαϊνή γραμμή from head to toe. Η πρώτη ομάδα που εξοπλίστηκε με τις νέες φόρμες της PUMA, ήταν η γερμανική ποδοσφαιρική ομάδα Borussia Mönchengladbach. Λόγω της άνεσης και του στυλ του, η T7 υιοθετήθηκε αργότερα στον κόσμο του hip-hop και του b-boying. Από τότε, η T7 έχει συνεχίσει να διαμορφώνει τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, ως ένα είδος ένδυσης που είναι απολύτως συνώνυμο με την PUMA.

Η νέα εκδοχή της T7, έχοντας ως έμπνευση την κλασική version, αυτή τη φορά προσθέτει στο πορτφόλιό της blazer, high-waist shorts, δερμάτινη φόρμα και oversized bomber jacket!

Συμπληρωματικά αυτής της συλλογής, έρχεται και μία πιο glam version η οποία, έχει πολύ Luxe στοιχεία, και χρυσές αλλά και αρκετά shiny λεπτομέρειες, τόσο για πρωινές όσο και για βραδινές εμφανίσεις.

Είναι πολύ σημαντικό επίσης να αναφερθεί, ότι η συγκεκριμένη συλλογή, συνδυαστικά με ορισμένες πιο extravagance συλλογές, φορέθηκε στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης που παρουσιάστηκε από την PUMA, τον Οκτώβριο.

Στιλάτα κορμάκια και micro bags συνθέτουν ένα μοναδικό στιλ.

Οι φόρμες που φοριούνται ως σετ είναι τάση και η Puma έχει λανσάρει μερικά υπέροχα σχέδια.

Το athleisure κοστούμι που κάθε άντρας θα θέλει να έχει στην ντουλάπα του.

Η Winnie Harlow περπατάει στην πασαρέλα με ένα δυναμικό outfit σε black tone.

Tα printed σετ του αγαπημένου brand ξεχωρίζουν. Φέτος ειδικά μας αρέσουν οι συνδυασμοί με μπερέδες, bucket hats και κομψά αξεσουάρ που αναβαθμίζουν σημαντικά το αθλητικό μας στιλ.

Μαύρο, πράσινο, μπεζ είναι μερικά από τα key χρώματα της σεζόν.

Το bucket hat που θα θέλεις να προσθέσεις στην γκαρταρόμπα σου.

Η συλλογή T7 της PUMA, είναι διαθέσιμη στα PUMA STORES αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα.

PUMA STORES:
Ευαγγελιστρίας 8, Αθήνα
Αγγέλου Μεταξά 40Α, Γλυφάδα
Attica City Link, Πανεπιστημίου 9

Και για Online παραγγελίες βρείτε την συλλογή εδώ!

Διαβάστε περισσότερα:

10 πλεκτά φορέματα σε neutral τόνους που θα αναβαθμίσουν κάθε φθινοπωρινό σου look

Το χρώμα των Raspberry είναι η πιο hot απόχρωση του 2023- Δες πώς θα το φορέσεις

7 trends που ήρθαν για να μείνουν αυτό το Φθινόπωρο- Θα τα βρεις όλα σε ένα μόνο brand!

Keywords
Τυχαία Θέματα