Η νέα limited edition συλλογή της L’ Oréal Paris με αφορμή το Φεστιβάλ των Καννών είναι εμπνευσμένη από το κόκκινο χαλί!

Ως Official Make-up Partner των Φεστιβάλ των Καννών, εδώ και πάνω από 20 χρόνια, η L’ Oreal Paris ενθουσιάζει τις φανατικές οπαδούς της με τη limited-edition σειρά που λανσάρει κάθε χρόνο με αφορμή το event. Φέτος, μια υπέροχη beauty collection εμπνευσμένη από το περίφημο red carpet της Γαλλικής Ριβιέρας έκλεψε τις καρδιές όχι μόνο των

εκλεκτών καλεσμένων, αλλά και κάθε γυναίκας που λατρεύει τον κόσμο της ομορφιάς και των καλλυντικών. Την collection συνθέτουν δύο κραγιόν –ένα σε διαχρονικό κόκκινο κι ένα σε πιο γήινη απόχρωση- και μια απίθανη μάσκαρα. Το βαθυκόκκινο χρώμα στις συσκευασίες παραπέμπει στις glamorous εμφανίσεις των διάσημων κυριών που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις όλα αυτά τα χρόνια!

Η πολυτέλεια δένει άψογα με τη διαχρονικότητα του κινηματογραφικού φεστιβάλ. Άλλωστε, κοιτάζοντας τα πανέμορφα αυτά beauty items στα νου έρχονται αυτόματα σκηνές από τη χρυσή εποχή του κινηματογράφου, της Brigitte Barfot και της Grace Kelly. Αλλά και πιο σύγχρονες μούσες, όπως η Julianne Mooreκαι η Doutzen Kroes, που εμφανίστηκαν με total make-up look by L’ Oréal Paris!

Beauty at its best
Η L’Oréal Paris γιορτάζει 21 χρόνια παρουσίας στις Κάννες, όπου κάθε χρόνο δημιουργεί με βάση τα μοναδικά καλλυντικά της, τα πιο πολυσυζητημένα beauty looks. Οι make-up expertsOfficial make up expert της L’Oreal Paris και η ομάδα της) δίνουν ραντεβού στο πολυτελές, πεντάστερο ξενοδοχείο Martinez. Από εκεί, επιμελούνται τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις των ηθοποιών, μοντέλων και influencers που θα βρεθούν μπροστά από τα φλας των φωτογράφων. Η ομορφιά και το star quality ακτινοβολούν!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τρεις λαμπερές και ταλαντούχες παρουσίες έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως Διεθνή Spokespersons της L’Oréal Paris! Ο λόγος για τη διεθνούς φήμης Γαλλίδα ηθοποιό Isabelle Adjani, το ανερχόμενο αστέρι του γαλλικού σινεμά Louise Bourgoin, αλλά και τη διάσημη Ελληνίδα παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, που ξεχώρισε στο κόκκινο χαλί!

Women stand united
Στο πλαίσιο της πολυετούς συνεργασίας της με τον εμβληματικό θεσμό, η L’Oréal, διοργάνωσε το The Worth It Show. Ένα πρωτοποριακό talk-show, εμπνευσμένο από το πασίγνωστο –σε όλον τον πλανήτη- σλόγκαν της μάρκας! Για όλη την εβδομάδα της διοργάνωσης, με ζωντανή αναμετάδοση από την iconic Croisette, πραγματοποιήθηκαν επτά live shows με καλεσμένες θρυλικές ηθοποιούς-ambassadors της L’Oréal Paris. Οι Helen Mirren, Leila Behkti, Jane Fondaκαι πολλά ακόμα διεθνή πρότυπα, μίλησαν για τη θέση τους στην παγκόσμια σκηνή και τόνισαν ότι όλες οι γυναίκες από κάθε γωνιά της γης πρέπει να αποκτήσουν φωνή «γιατί τους αξίζει».

Δημιουργήθηκε έτσι μια επικοινωνιακή πλατφόρμα, ανοιχτή στο ευρύ κοινό, ενώ ξεκίνησε ένας δημόσιος διάλογος, που πάει πέρα από τις πολυτελείς και extravagant στιγμές του red carpet. Σκοπός είναι να ενθαρρύνει κάθε γυναίκα να ανακαλύψει την αξία της. Κατά γενική ομολογία ήταν μια στιγμή ορόσημο στην 71η διοργάνωση του Cannes Festival, η οποία έφερε σε πρώτο πλάνο το βαθύτερο νόημα του κινηματογράφου και των τεχνών γενικότερα, αλλά και τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση που μπορεί να χαρίσει ένα αψεγάδιαστο μακιγιάζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα