Η Μορφούλα Ντώνα εξομολογείται πως κυοφορούσε δύο μωράκια, αλλά “έχασε” το ένα

Η αθλήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής, Μορφούλα Ντώνα ετοιμάζεται να περάσει τα πρώτα της Χριστούγεννα με τον γιο της, ο οποίος γεννήθηκε τον περασμένο Αύγουστο, φέρνοντας μεγάλη ευτυχία στο σπίτι τους.

«Νιώθω υπέροχα, φανταστικά, είμαστε τρελοί μαζί του, κάθε μέρα βλέπουμε και κάτι καινούριο και ανυπομονούμε πραγματικά για αυτά τα Χριστούγεννα και θέλουμε να τα ζήσουμε όσο πιο όμορφα γίνεται», ανέφερε η Μορφούλα Ντώνα σε συνέντευξή της στο Pop Up.

Εκεί αποκάλυψε και τις δυσκολίες που πέρασε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, αφού κυοφορούσε δύο μωράκια και έχασε το ένα, ενώ πέθανε και το αγαπημένο της σκυλάκι.

«Δυστυχώς το ένα μωράκι που κυοφορούσα παλινδρόμησε. Είναι δύσκολο για κάθε γυναίκα, πόσο μάλλον για μια γυναίκα που χάνει μια εγκυμοσύνη.

Είχα και άλλη μια απώλεια μέσα στην εγκυμοσύνη. Έχασα το σκυλί μου, με το οποίο ήμασταν 8 χρόνια μαζί.  Πραγματικά πάντα ένιωθα μητέρα στη ζωή μου. Και για εμένα ήταν μια μεγάλη απώλεια αυτή. Ονειρευόμουν όταν θα έρθει το μωρό που θα ήταν μαζί και μου στοίχισε», ανέφερε η Μορφούλα Ντώνα.

Δείτε όσα εξομολογήθηκε:

Διαβάστε ακόμα:

Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο Πρω1νό: «Νιώθω ότι θέλω ακόμα ένα παιδί»

«Λύγισε» ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο Πρω1νό: «Θεωρώ χρέος μου να βοηθήσω»

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Πηνελόπη κόντρα σε όλους παντρεύεται τον εισαγγελέα!

Keywords
Τυχαία Θέματα