Η μητέρα της Μαριαλένας ξεσπά για τον Σάκη: “Μια φορά την κατέστρεψε και πάει και για δεύτερη;”

Η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Γεωργία Χαραλαμποπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK! που κυκλοφορεί αύριο και στη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα. 

Σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής της διαβάστηκε στο “Πρω1νό” και όπως θα δείτε, η μητέρα της παίκτριας του Survivor ξέσπασε κατά του Σάκη Κατσούλη. Συγκεκριμένα, ανέφερε μεταξύ άλλων πως παίζει παιχνίδια στην πλάτη της κόρης της μόνο για την τηλεθέαση και τόνισε πως δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ τους.

Μάλιστα, αποκάλυψε και το μήνυμα που έστειλε στον πατέρα του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος δεν της απάντησε ποτέ.

“Είμαι

σίγουρη. Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό. Ο Κατσούλης παίζει παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου και το κάνει ξεκάθαρα για τη δημοσιότητα. Και να τη θέλει, μετά το παιχνίδι θα την πετάξει. Θα πάρει τη δημοσιότητά του –άλλωστε για αυτό μπήκε–, γιατί αν ήθελε τη Μαριαλένα πραγματικά, έξι μήνες που ήταν χωριστά θα την είχε διεκδικήσει. Δεν θα την είχε μπλοκαρισμένη στο τηλέφωνό του. Αλλά αυτή είναι η στρατηγική του. Τον ξέρω πολύ καλά. Όταν πρωτομπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι, έστειλα ένα μήνυμα στον πατέρα του και του είπα: «Μία φορά την κατέστρεψε, πάει και για δεύτερη». Δεν μου απάντησε ποτέ!”

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Γιώργος Χρυσοστόμου: “Πήγα να φύγω από τη ζωή τρεις φορές στον ύπνο μου”

Αποκάλυψη-Βόμβα! Η Άννα Μαρία, ο James και ο Νίκος “ανάγκασαν” την παραγωγή να διώξει τον Πάνο Καλίδη από το Survivor

Αποχωρεί από το Star μετά από δύο χρόνια συνεργασίας!

Keywords
Τυχαία Θέματα