Η μεταμόρφωση της τηλεθεάτριας Σταματίας Τσιμπή με τη μέθοδο Figura RF Three!

Μια νέα στήλη προστέθηκε φέτος στο super ανανεωμένο Πρω1νό που σκοπό έχει να σε βοηθήσει να αλλάξεις την εμφάνισή σου με τον πιο απλό τρόπο. Χτες στο Πρω1νό είδαμε την ένατη μεταμόρφωση και πραγματικά μείναμε με το στόμα ανοιχτό!

Η Σταματία Τσιμπή ήταν η τηλεθεάτρια αυτής της εβδομάδας που πήρε την απόφαση να απευθυνθεί στη Φαίη και την ομάδα της με σκοπό να αλλάξει τελείως στυλ και εμφάνιση.

Πολύτιμος

σύμμαχος σε αυτή την αλλαγή ήταν για ακόμα μια φορά ήταν τα Figura. Συγκεκριμένα στην Σταματία Τσιμπή έγιναν πολλές διαφορετικές θεραπείες ενυδάτωσης, καθαρισμού και ιατρικός υπέρηχος αντιγήρανσης. Η πιο σημαντικλή βοήθεια όμως ήρθε από το RF FRACTIONAL, την μέθοδο που τείνει να αντικαταστήσει το επεμβατικό lifting.

Αναλυτικά η Figura RF Three έχει τη δυνατότητα να “τεντώσει” το χαλαρωμένο δέρμα. Αποτελεί την εξέλιξη των ραδιοσυχνοτήτων και συνδυάζει μονοπολικές και διπολικές ραδιοσυχνότητες με τα πλεονεκτήματα της καθεμιάς και τα αποτελέσματα και των δύο μεθόδων αθροιστικά (μονοπολικές – διπολικές).

Επίσης δρα με τη θερμότητα στα βαθύτερα επίπεδα μέσα στο δέρμα, από την επιδερμίδα έως το χόριο, με αποτέλεσμα οι ιστοί να τεντώνουν, όπως συμβαίνει με το χειρουργικό Lifting. Έτσι το χόριο τρέφει και υποστηρίζει την επιδερμίδα, με την ενεργοποίηση των ινοβλαστών, οι οποίοι εξασφαλίζουν τη δομική υποστήριξη του δέρματος.

Πρόκειται για μια θεραπεία ιδανική για τις εποχές με ηλιοφάνεια και για κάθε τύπο δέρματος, αφού δεν προκαλεί φωτοευαισθησία, όπως κάνουν άλλες θεραπείες με Laser. Με το Figura RF Three θα βιώσετε μία βαθιά εσωτερική αίσθηση θερμότητας καθώς η ενέργεια RF Three διεισδύει στο δέρμα σας και στους υποδόριους ιστούς. Το Figura RF Three προσαρμόζεται ανάλογα με τον τύπο δέρματος προστατεύοντας την επιδερμίδα σας. Η θεραπεία μπορεί να διαρκέσει από λίγα λεπτά έως 20 λεπτά ανάλογα με την περιοχή.

Το αποτέλεσμα είναι άμεσο, από την πρώτη συνεδρία, χωρίς σημάδια ή ερεθισμούς, ενώ μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά τις δραστηριότητες σας μετά την εφαρμογή που διαρκεί 20 λεπτά.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα είπε ο Δημοσθένης Βαρσάμης διευθύνων σύμβουλος Figura.

Για πληροφορίες καλέστε: Σύνταγμα, 210 3232325, Πεδίο Άρεως, 210 8228222, Θεσσαλονίκη, 23102 42429, Σέρρες 23210 63800

Και κάντε κάντε κλικ στο: www.figuraclinic.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα