Η μεταμόρφωση της τηλεθεάτριας Μαρίας Μπουφίδη με τη μοναδική πανίσχυρη θεραπεία αδυνατίσματος Liposonix από τα Medi Cosmetic!

Μια νέα στήλη προστέθηκε φέτος στο super ανανεωμένο Πρω1νό που σκοπό έχει να σε βοηθήσει να αλλάξεις την εμφάνισή σου με τον πιο απλό τρόπο. Χτες στο Πρω1νό είδαμε τη δέκατη μεταμόρφωση!

Η Μαρία Μπουφίδη, παντρεμένη 17 χρόνια με 4 παιδάκια, απευθύνθηκε στη Φαίη μας και την ομάδας της θέλοντας να αποκτήσει μια καινούργια εικόνα. Και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εκπληκτικό.

Η ίδια έχασε πάνω από 12 κιλά και πάνω από 10 πόντους στην κοιλιά και την περιφέρεια,

σε λιγότερο από 30 ημέρες (συμπεριλαμβανομένων και των γιορτών) και φόρεσε 3 νούμερα μικρότερα ρούχα! Κι αν απορείς πως τα κατάφερε, θα σου αποκαλύψουμε τον τρόπο, που… ακούει στη νέα αποκλειστικότητα των Medi Cosmetic, LIPOSONIX που ήρθε πρόσφατα από την Αμερική.

Πρόκειται για τη μοναδική πανίσχυρη θεραπεία αδυνατίσματος, που μόλις μία συνεδρία ισούται με ένα νούμερο μικρότερο στα ρούχα!
Βασίζεται στους πανίσχυρους υπερήχους νέας γενιάς και υψηλής συχνότητας, που καταφέρνουν να φτάσουν αυτούσιοι σε μεγάλο βάθος (εκεί που βρίσκονται τα λιποκύτταρα), χωρίς να απορροφώνται από την επιδερμίδα.

Έτσι, λιώνουν τα διογκωμένα λιποκύτταρα και προσφέρουν αποτέλεσμα που βελτιώνεται μέρα με την ημέρα, έως και 1 μήνα μετά τη συνεδρία! Είναι η μόνη μέθοδος αδυνατίσματος, εγκεκριμένη για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά της από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων FDA!

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως η κ. Μαρία Χατζηαναστασίου, Δευθύνουσα Σύμβουλος των Medi Cosmetic βραβεύτηκε στο Λονδίνο πριν λίγες ημέρες στα Greek International Women Awards στην κατηγορία Επιχειρηματικότητα. Η ίδια, αποδεχόμενη το Βραβείο, σε μια υπέροχη τελετή στο Βρετανικό Μουσείο, ανέφερε συγκινημένη ότι “τέτοιου είδους τιμητικές διακρίσεις αποδεικνύουν ότι οι γυναίκες έχουν τη δύναμη να κάνουν τη διαφορά, ακόμα και στον ανδροκρατούμενο χώρο του επιχειρείν”.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Σύνταγμα: Ερμού 14, Αθήνα, Κηφισιά: Κολοκοτρώνη 1, Γλυφάδα: Αγγέλου Μεταξά 24, Θεσσαλονίκη: Τσιμισκή 27.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 3232822 (Αθήνα) 2310 222123 (Θεσσαλονίκη)

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κάντε κλικ στο: medicosmetic.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα